"Grote prijs voor middelgrote ondernemingen" 2017

Geweldige prijs van de middenklasse

De 'Großer Preis des Mittelstandes', uitgereikt door de Oskar Patzelt Foundation, is de meest begeerde zakelijke onderscheiding van Duitsland. Slechts elke duizendste onderneming in Duitsland komt op de nominatielijst. bb-net is een van de genomineerden van dit jaar. Hiermee is de eerste van drie fasen van de prijs voltooid.

Het motto van de wedstrijd is "Gezonde KMO's - Sterke economie - Meer banen". Genomineerde bedrijven moeten minstens tien banen hebben en een omzet van 1,0 miljoen euro per jaar hebben, drie jaar actief zijn op de markt, vrij zijn van gemeentelijke en staatsparticipatie en in elke juridische vorm verschijnen.

Ons volgende doel is het tweede niveau op de ladder naar de onderscheiding voor middelgrote ondernemingen: het juryniveau. Hiervoor worden vijf wedstrijdcriteria beoordeeld door een onafhankelijke jury: de algemene ontwikkeling van het bedrijf, het creëren / behouden van banen, modernisering en innovatie, betrokkenheid in de regio en service, klantnabijheid en marketing. In september vindt dan een prijsuitreiking plaats voor de winnaars.

Scroll naar boven