bb-net is lid van het "Wirtschaft Pro Klima" -initiatief

bb-net ondersteunt het bedrijfsinitiatief "Economy for Climate" gelanceerd door BAUM. Het initiatief biedt een platform voor bedrijven die werken onder een gemeenschappelijk credo voor klimaatbescherming en klimaatneutraliteit.

Extreme weersomstandigheden zoals stormen, hittegolven, droogtes, zware regenval en misoogsten: de klimaatverandering is in volle gang en is nu ook duidelijk merkbaar voor bedrijvenOm verdere ernstige aantasting van de ecosystemen en daarmee de basis en kwaliteit van leven voor ons allemaal tegen te gaan, moet de wereldwijde temperatuurstijging beperkt zijn.  

bb-net is zich bewust van haar verantwoordelijkheid​ Elk jaar sets Directeur Michael Bleicher nieuw Milieu zIele daarvoor IT-Remarketing Over onsOm dat toegewijd er sich in veel initiatieven en verenigingen op het gebied van milieu- en klimaatbescherming. Het papierloze bedrijf werd onlangs lid van het initiatief "Economie voor het klimaat".   

“We zijn toegewijd aan klimaatbescherming en Klimaatneutraliteit en verantwoordelijkheid nemen voor onze uitstoot van broeikasgassen! " - dat is de verklaring van het initiatief en dat is precies waarom het voelt Michaël Bleicher zo geassocieerd met economie pro klimaat. de Expert in circulaire IT is zeker: “We moeten de klimaatverandering een halt toeroepen, daarom moet nDuurzaam beheer uit handen van trendsetters en marketingstrategenn zijn gelegd om de winst te vergroten met loze beloften​ Onze aarde heeft ons nodigechte inzet. 

Meer over onze inzet voor het milieu op onze Milieu kant.

U kunt meer te weten komen over het bedrijfsinitiatief "Business for Climate". hier.

Scroll naar boven