bb-net is een officiële MAR

MS_rgb_Authorized-Refurb_Blk
bb-net media is nu een van de weinige geautoriseerde bedrijven die zich in Duitsland hebben gekwalificeerd als Microsoft Authorized Refurbisher.

23 augustus 2013 | Schweinfurt

bb-net media is nu een van de weinige geautoriseerde bedrijven die zich in Duitsland hebben gekwalificeerd als Microsoft Authorized Refurbisher. Tegelijkertijd lanceert de Neder-Frankische specialist zijn nieuw ontworpen website met verbeterde inhoud op www.ankauf.bb-net.de.

Na een lange en intensieve kwaliteits- en procesbeoordeling en succesvolle certificering is het IT-renovatiebedrijf uit Schweinfurt een Microsoft-partner. Vooral de hoge kwaliteit van de verbouwing, de innovatieve verpakkingsproducten en het volledig transparante productieproces waren overtuigend.

De kwalificatie onderstreept eens te meer het kwalitatieve groeipad van de Frankische specialist.

Klanten en partners hebben toegang tot notebooks en pc's met volledig voorgeïnstalleerde Windows-besturingssystemen tegen een zeer aantrekkelijk prijsvoordeel. De apparaten kunnen worden besteld met en zonder installatiemedium en met een apparaatspecifieke herstelpartitie.

Door de nauwe samenwerking met Microsoft staan ​​kopers bij bb-net ook juridisch aan de veilige kant. Omdat alleen MAR-leden juridisch foutloos verwerkte systemen kunnen leveren. Ook op inkoopgebied is Bb-net het perfecte aanspreekpunt als u op een juridisch veilige manier toestellen met oude licenties wilt verkopen.

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
persbericht_bbnet_23082012.pdfDownloaden
BJW_7472.jpgDownloaden

PERSBERICHTEN


DateiActie
Case Study, ESET, IT-Freshmaker upgradet computers met beveiliging (LINK)Downloaden
Case Study, ESET, IT-Freshmaker upgradet computers veilig (pdf)Downloaden
Casestudy's, ESET (LINK)Downloaden
Scroll naar boven