bb-net is MAR Top Sales Duitsland 2018

Bb Net Topmar2018

Elk jaar eert Microsoft de meest succesvolle deelnemers aan het Microsoft Authorized Refurbisher Program met een prijs als beste verkooppartner in de betreffende regio. Na 2016 wist bb-net dit jaar voor de tweede keer de onderscheiding en daarmee de toppositie op de Duitse markt binnen te halen.

Eind mei 2018 was het wereldwijde hoofd van het MAR-programma, Santiago Lorenzo, te gast in München om ideeën uit te wisselen met de Duitse processors en om de plannen van Microsoft voor de toekomst van het programma te presenteren. In dat kader overhandigde hij de prijs persoonlijk aan Marco Kuhn, salesmanager van bb-net.

"We zijn erg blij dat we dit jaar opnieuw de eerste plaats hebben behaald en de bijbehorende eer van Microsoft hebben gekregen", legt Marco Kuhn uit. “De samenwerking met Microsoft blijft een doorslaggevende bijdrage leveren aan ons succes, omdat we onze klanten juridisch conforme software kunnen aanbieden zonder enige twijfel over de authenticiteit ervan. Daarom is het voor ons een stimulans om ook in de toekomst onze leidende positie te behouden.”

Om professionele refurbishers zoals bb-net in staat te stellen de herziene notebooks en pc's met nieuwe originele Microsoft-software en een nieuwe licentie te verkopen, lanceerde Microsoft in 2007 de Microsoft Authorized Refurbisher - kortweg MAR -. Wereldwijd voldoen momenteel slechts zo'n 75 bedrijven aan de strenge eisen van de softwarefabrikant op het gebied van kwaliteit, competentie en databeveiliging. bb-net is sinds 2011 een officiële MAR-partner en heeft in de loop der jaren zijn verkoop van voorgeïnstalleerde apparaten continu kunnen verhogen.

Tijdens een personeelsvergadering bedankte de directie van bb-net media GmbH al hun medewerkers met een medaille en een voucher. “Deze prestatie is niet gebaseerd op één persoon, maar op de medewerking van alle onderdelen van het bedrijf. Het is voor ons belangrijk om dit succes met alle medewerkers te delen, zodat we ook in de toekomst topprestaties kunnen blijven leveren ”, zegt Michael Bleicher, oprichter en algemeen directeur van bb-net. “Als je bedenkt dat slechts 75 bedrijven wereldwijd mogen deelnemen aan het programma, is het een eer om er überhaupt aan deel te nemen. Als jij ook de meest succesvolle deelnemer in jouw regio bent, ben je daar natuurlijk heel trots op. "