bb-net is MAR-toppresteerder Duitsland

Award MAR 2016
Toppresteerder

27 juni 2016 | Schweinfurt

Op de Microsoft MAR Summit van dit jaar in New York City werden de sterkste verkooppartners in het Microsoft Authorized Refurbisher Program bekroond als toppresteerders. Voor de regio Duitsland wist bb-net voor het eerst de toppositie in te nemen en de prijs voor zichzelf veilig te stellen.

Ons bedrijf is sinds 2011 deelnemer aan het Microsoft Authorized Refurbisher - kortweg MAR - programma. Dit werd in 2007 door de softwarefabrikant gelanceerd om professionele processors in staat te stellen de herziene computers en notebooks te verkopen met een nieuwe licentie en vooraf geïnstalleerde originele Microsoft-software.

We lanceerden het merk tecXL bijna op hetzelfde moment dat we werden toegelaten tot het MAR-programma. Sindsdien is bijna elke notebook, computer en werkstation uitgerust met een startklaar Windows-besturingssysteem en alle bijbehorende stuurprogramma's. Bb-net heeft haar positie de afgelopen jaren continu kunnen verbeteren en heeft in boekjaar 2015/2016 uiteindelijk de beste verkoopcijfers in Duitsland behaald.

Vanwege de strenge eisen waaraan bedrijven moeten deelnemen, zijn er wereldwijd slechts ongeveer 90 geautoriseerde Microsoft-refurbishers. Naast een minimumvereiste voor het aantal geïmplementeerde licenties, zijn factoren zoals het veilig omgaan met softwarelicenties, technische knowhow, hoogwaardige verwerking en gedocumenteerde gegevensverwijdering vereist.

Eens per jaar organiseert Microsoft de zogenaamde MAR Summit, een bijeenkomst met wereldwijde partners waar nieuws en veranderingen voor het komende jaar worden gepresenteerd. Op het evenement van dit jaar in New York City werd bb-net voor het eerst geëerd met de prijs voor de regio Duitsland toen de best verkopende partner werd erkend.

We willen van deze gelegenheid gebruik maken om onze partners, klanten, teamleden en vrienden te bedanken die samen met ons deze prestatie mogelijk hebben gemaakt.

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
bb-net_TopMAR_rz.pdfDownloaden
bb-net_TopMAR_rz.docxDownloaden
MAR prijs.pngDownloaden
Award1.jpgDownloaden
Scroll naar boven