Focus op groei kampioenen 2017

Groeikampioenen 2017

Volgens het resultaat van een onderzoek waarvoor het nieuwsmagazine Focus samenwerkte met het databedrijf Statista, staat bb-net op de 15e plaats in de categorie "IT, Internet, Software & Services" en op de 146e plaats in de algemene ranglijst, van de Duitse bedrijven met de hoogste Verkoopgroei. Vorig jaar stonden we op de 78e plaats in de categorie en 486e in het algemeen klassement.

Vanaf meer dan 1,9. Statista heeft miljoenen commerciële registervermeldingen eruit gefilterd, duizenden bedrijven met een bovengemiddelde groei. De selectie van de groeikampioenen is gebaseerd op informatie verstrekt door het bedrijf en ondertekend door een bevoegd persoon. De toplijst van de 500 groeikampioenen bevat bedrijven die tussen 2012 en 2015 een bijzonder hoog percentage omzetgroei per jaar behaalden. Criteria zijn ook de onafhankelijkheid van het bedrijf en een zetel in Duitsland.

De Focus-kwestie dec. | Januari 2016/2017 is momenteel verkrijgbaar in de winkels. De categorie waarin bb-net voorkwam is ook terug te vinden in ons persoverzicht: