bb-net wordt vermeld op ITscope.com

bbnet_itscope.jpg. 850x567
Revisie van gebruikte bedrijfshardware op het hoogste niveau

Revisie van gebruikte zakelijke hardware op het hoogste niveau - dat is de claim van de reconditioneerder en speciale distributeur bb-net media GmbH uit Schweinfurt in Neder-Franken.

Op de CeBIT van dit jaar werden de laatste details van het ITscope-partnerschap besproken en sinds 12 maart 2015 is "tecXL - Brand Technology Like New" te vinden op het IT-kanaalplatform ITscope.com.

ITscope.com is nu de standaardtool voor prijs- en productonderzoek in de B5.000B ITK-markt voor meer dan 2 gespecialiseerde dealers en deelnemers uit de branche, en bevat een groot aantal van de belangrijkste Duitse en Europese spelers op de markt met meer dan 200 leveranciers. Leveranciers van gebruikte en vernieuwde goederen worden steeds belangrijker op het platform.

ITscope.com ziet een reële kans voor het kanaal voor professioneel gereviseerde apparaten. Met bb-net media en zijn kwaliteitsmerk tecXL is nu een strategische partner voor de lange termijn gevonden die voldoet aan de kwaliteitseisen van het prijsvergelijkingsportaal.

Dankzij intensief projectwerk tussen de twee bedrijven is het nu mogelijk om gereconditioneerde goederen over te brengen naar het vergelijkingsportaal via een interface met alle artikelmasters, databladen en EAN-codes en realtime voorraden. Andere resellers van tecXL devices hebben nu ook de mogelijkheid om hun aanbiedingen op het platform te plaatsen.

Maar niet alleen de lijst met premium zakelijke apparaten van fabrikanten Lenovo, Dell, HP en Fujitsu in de tweede levenscyclus op ITscope.com is nieuw, maar ook de innovatieve aanbiedingsmodule van ITscope.com. Het biedt klanten en providers nu nog meer mogelijkheden om mediastoringen te verminderen en processen te versnellen.

“Met de nieuwe aanbiedingsfunctie kunnen dealers aanbiedingen inclusief prijsberekening online beschikbaar stellen aan de eindklant, rechtstreeks vanuit de ITscope-catalogus, en dus het hele proces van het voorbereiden van de aanbieding, van het onderhandelen over de voorwaarden tot het bestellen van de vereiste producten, inclusief geoptimaliseerde distributie tussen verschillende leveranciers. Proces zonder onderbreking van de media. Een API levert de product-, aanbieding- en ordergegevens die zijn verzameld voor goederenbeheersystemen ”- zegt Benjamin Mund, Managing Director bij ITscope.

Retail krijgt eindelijk wat het zou moeten zijn: volledig digitaal en dus sneller en efficiënter voor geregistreerde retailers, zonder de persoonlijke component te verwaarlozen, namelijk de directe uitwisseling met de eindklant.

Met ITscope ontstaat een sterke meerwaarde voor de vakhandel door de bundeling van verschillende voordelen: hoogwaardige verwerkte hardware met een marge tot 30% en een innovatieve aanbiedingsmodule met de meest eenvoudige bediening. Volgens Michael Bleicher, algemeen directeur van bb-net media GmbH, geniet de verkoopafdeling nu al van toenemende vragen via het portaal en de samenwerking met het ITscope-team.

 Achtergrondinformatie over "tecXL - technologie als nieuw"

Alleen gebruikte apparaten uit de business lines van gerenommeerde fabrikanten als Lenovo, Fujitsu, Dell en HP kunnen als uitgangsmateriaal voor het merk tecXL worden gebruikt. Deze pc's en notebooks zijn ontworpen om duurzamer en robuuster te zijn dan systemen voor eindgebruikers. Ze zijn ook gemakkelijker te upgraden en uit te breiden. De gebruikte goederen die bij bedrijven, overheden en leasemaatschappijen worden gekocht, worden bij bb-net in een kwaliteitsgarant proces verwerkt. Alle tecXL pc's, notebooks en tablets worden geleverd met het originele Windows7-besturingssysteem en alle benodigde stuurprogramma's. Dankzij een geautoriseerde samenwerking tussen bb-net en de softwaregigant Microsoft verloopt dit onder licentierecht foutloos. Bb-net geeft een jaar garantie op tecXL-goederen - en de prijs is tot 70 procent lager dan die van vergelijkbare nieuwe goederen.

PERSBERICHTEN


DateiActie
Case Study, ESET, IT-Freshmaker upgradet computers met beveiliging (LINK)openen 
Case Study, ESET, IT-Freshmaker upgradet computers veilig (pdf)openen 
Casestudy's, ESET (LINK)openen 
Scroll naar boven