bb-net in de CRN Club 2017

CRN Club Mobiel werkpaard

Elk jaar nodigt de industriekrant CRN op CeBIT in Hannover verschillende fabrikanten en dienstverleners uit om lid te worden van de CRN Club, in de Planet Reseller. De herverwerkte hardware van tecXL, gepresenteerd door salesmanager Marco Kuhn, zal er in 2017 weer zijn.

De CRN Club komt tweemaal per dag van de beurs bijeen. In een live gesprek met redacteur Lars Bube hebben vertegenwoordigers van de bedrijven de mogelijkheid om te praten over nieuws over hun producten en diensten. We zijn verheugd dat bb-net er dit jaar net als voorgaande jaren bij kan zijn.

Er valt iets te winnen!

Zoals gebruikelijk in voorgaande jaren worden ook dit jaar alle prijzen die door de verschillende fabrikanten worden uitgereikt onder het publiek verloot. Op CeBIT maandag 20.03.2017 maart 17 om 00:420 uur zal Marco Kuhn een Lenovo ThinkPad TXNUMXs presenteren die is voorbereid volgens de tecXL-normen in de CRN Club. Het toestel werd in de laatste CRN-editie al gepresenteerd als een van de hoofdprijzen van de CRN Club van dit jaar.

We kijken uit naar de vele bezoekers van de CRN Club op 20 maart en wensen alle deelnemers aan de wedstrijd veel succes.

Scroll naar boven