Partnerschap met Intenso

logo intenso_2015
Partnerschap met Intenso

26 februari 2015 | Schweinfurt

Bb-net media GmbH uit Schweinfurt en Intenso GmbH uit Vechta, een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van opslagmedia, gaan in het eerste kwartaal van 2015 een spannende strategische samenwerking aan.

Op deze manier versterkt bb-net zijn aanbod als speciale distributeur en breidt het zijn portfolio uit met geselecteerde Intenso-producten op het gebied van USB-sticks, harde schijven, SSD's, geheugenkaarten en accessoires. De artikelen zijn beschikbaar voor alle B2B-klanten in de online shop en zijn beschikbaar voor tecXL-partnerwinkels om het assortiment uit te breiden. Ook het kwaliteitsmerk tecXL profiteert van de samenwerking tussen de twee bedrijven. De gereviseerde apparaten uit de oranje doos zijn uitgerust met hoogwaardige Intenso-opslagmedia in een SSD-configuratie.

Oprichter en algemeen directeur van bb-net media, Michael Bleicher is verheugd over de samenwerking met Intenso. "Voor ons betekent de samenwerking een verdere productkwaliteit in het revisieproces en een kleine mijlpaal op weg om een ​​gespecialiseerde distributeur met toegevoegde waarde te worden", zegt Bleicher.

Achtergrondinformatie over "tecXL - technologie als nieuw"

Alleen gebruikte apparaten uit de business lines van gerenommeerde fabrikanten als Lenovo, Fujitsu, Dell en HP kunnen als uitgangsmateriaal voor het merk tecXL worden gebruikt. Deze pc's en notebooks zijn ontworpen om duurzamer en robuuster te zijn dan systemen voor eindgebruikers. Ze zijn ook gemakkelijker te upgraden en uit te breiden. De gebruikte goederen die bij bedrijven, overheden en leasemaatschappijen worden gekocht, worden bij bb-net in een kwaliteitsgarant proces verwerkt. Alle tecXL pc's, notebooks en tablets worden geleverd met het originele Windows7-besturingssysteem en alle benodigde stuurprogramma's. Dankzij een geautoriseerde samenwerking tussen bb-net en de softwaregigant Microsoft verloopt dit onder licentierecht foutloos. Bb-net geeft een jaar garantie op tecXL-goederen - en de prijs is tot 70 procent lager dan die van vergelijkbare nieuwe goederen.

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
Persbericht, samenwerking met Intenso (pdf)openen
Persbericht, samenwerking met Intenso (WORD)openen
BJW_7472.jpgopenen

PERSBERICHTEN


DateiActie
Case Study, ESET, IT-Freshmaker upgradet computers met beveiliging (LINK)openen
Case Study, ESET, IT-Freshmaker upgradet computers veilig (pdf)openen
Casestudy's, ESET (LINK)openen
Scroll naar boven