bb-net maakt Christmas 2 Go mogelijk

bbnet_christmas2go

Voor velen is de kersttijd de beste tijd van het jaar. Het ruikt naar koekjes, geroosterde amandelen - je trakteert jezelf op een kopje of twee glühwein.

Bb-net wordt ook elk jaar verstrikt in kerstkoorts. Het kerstfeest van het bedrijf is een vast en vrolijk onderdeel van het jaar. De grote bijeenkomst wordt vaak gehouden onder motto's die ietwat atypisch zijn voor Kerstmis, zoals Griekse Kerstmis, en het hele team dichter bij elkaar brengt voor het einde van het jaar en in de stemming komt voor een gelukkig einde van het jaar.

Helaas stopt de wereldwijde pandemie nergens bij - ook bij tradities. Zo wordt naast alle andere festiviteiten het gezamenlijke kerstfeest nu afgelast. Zelfs als het hele team de beslissing kan begrijpen, is de teleurstelling groot.

Om alle medewerkers blij te maken, organiseerde algemeen directeur Michael Bleicher van bb-net een kleine, coronaconforme Wei (h) nachten2Go-meeting. Sonja Bleicher, tekenbevoegde bij bb-net en echtgenote van Michael Bleicher, en de twee kinderen - Max en Felix - meldden zich aan als kersthulp en pakten een kersttas met veel lekkers om mee te nemen voor elk van de 65 medewerkers.

Michael gebruikte de korte bijeenkomst ook om zijn grote lof en dank uit te spreken aan het team. In dit zeer bijzondere jaar werd meer dan duidelijk hoe sterk de samenhang tussen elkaar is en dat bij bb-net vooral samenzijn en voor elkaar heel belangrijk is.

In ruil daarvoor maakte ook de familie bb-net van de gelegenheid gebruik en overhandigde de familie Bleicher als bedankje een klein cadeautje voor de kerst.

Hier is een klein inzicht:

Scroll naar boven