Uitbreiding van het tecXL-partnerprogramma

tecxl_partnerprogram_2017
Nieuwe afstuderen

08 februari 2017 | Schweinfurt

Vanaf 1 februari 2017 heeft de IT-redacteur bb-net media zijn tecXL-partnerprogramma voor gespecialiseerde dealers herzien en een nieuwe, verkoopgerelateerde tiering gecreëerd. De nieuwe structuur stelt partners in staat producten beter te selecteren en aankopen sneller te verwerken.

Het tecXL-partnerprogramma dat in 2014 door bb-net werd gelanceerd, heeft nu meer dan 500 partners. Deelnemende e-tailers en handelaars in kantoorartikelen krijgen ondersteuning om de verkoop van de refurbished notebooks, computers en TFT's van het merk tecXL te promoten. Dit omvat onder meer marketingmateriaal voor de POS, digitale inhoud en interfacetoegang tot de artikel- en inventarisgegevens van de refurbisher. Als onderdeel van de herziening zullen er drie partnerniveaus zijn in het dealerprogramma, brons, zilver en goud, waaraan de partners zullen worden toegewezen afhankelijk van de jaarlijkse omzet. Afhankelijk van het niveau krijgen retailers tot 15% korting op tecXL-producten, die automatisch worden gebruikt voor prijsinformatie en in de online shop van bb-net. Gecombineerd met de verzendingsverwerking op de dag van de bestelling, belooft de verwerker een nog sneller aankoopproces en beschikbaarheid van goederen.

Naast een minimale verkooplimiet van € 1.000, - voor deelname en de verschillende kortingsniveaus, wordt er geen verder onderscheid gemaakt tussen de verschillende tecXL-partners. "Om het tot stand te brengen, was het belangrijk voor ons om een ​​hoog niveau van voordelen te genereren op alle partnerniveaus.", Legt Sales Manager Marco Kuhn uit, "Na deze fase van kennismaking met elkaar, is het doel nu om de ondersteuning van de partners te ontwerpen en te verbeteren op basis van hun grootte en capaciteiten." De instapdrempel voor deelname aan het partnerprogramma blijft ongewijzigd. De bronzen status komt overeen met het basislidmaatschap, waarmee elke partner al onbeperkt toegang heeft tot het volledige marketingmateriaal en de interfaces.

Parallel aan de herstructurering van het partnerprogramma werd ook de website van de eindklant geopend www.tecXL.de volledig herzien en voorzien van actuele inhoud. Ongeacht hun niveau, kunnen tecXL-partners nog steeds worden vermeld op de interactieve kaart voor de dealerzoekactie, die kan worden gebruikt om de locatie van de dichtstbijzijnde stationaire tecXL-dealer te bepalen.

 

Via bb-net media en tecXL

bb-net is al meer dan 20 jaar partner voor de aankoop van gebruikte IT, de kwaliteitsgerichte verwerking en remarketing ervan. Refurbished apparaten die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, worden weer op de markt gebracht onder het merk “tecXL – Technik wie neu”. De eindklant krijgt een volledig getest, refurbished product - voor een prijs die soms tot 70 procent onder de nieuwprijs ligt. Het apparaat is klaar voor gebruik en kan zonder installatie of voorbereiding direct worden gebruikt. Op elk tecXL systeem zit 12 maanden garantie. www.ankauf.bb-net.de en www.tecxl.de

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
bb-net_Partnerprogramma_2017.pdfDownloaden
bb-net_Partnerprogramma_2017.docxDownloaden
Affiliate_program_2017.pdfDownloaden
BJW_7472.jpgDownloaden