Nieuw verkoopteam

teambild_vertrieb_3-672x372
Drie nieuwe verkopers

22 mei 2015 | Schweinfurt

Om de klanten en partners van het bedrijf bb-net media GmbH uit Schweinfurt nog beter van dienst te kunnen zijn, werden begin dit jaar drie nieuwe verkoopmedewerkers aangenomen. Het inmiddels zeskoppige team is in staat nog gerichter in te spelen op de wensen van de klanten en partnerondersteuning nog flexibeler te maken.

Op 19.01.2015 januari 2015 nam Renée Schaffrina de afdeling klantgegevensbeheer over. In haar functie is ze nu verantwoordelijk voor het vergelijken en onderhouden van klantgegevens. Helena Guller en Daniel Shoemaker versterken sinds februari XNUMX het verkoopteam bij bb-net. Helena Guller werkt als partneraccountmanager en verzorgt het tecXL partnerprogramma. De IHK-gecertificeerde handelsspecialist is al enkele jaren werkzaam op het gebied van customer care en heeft veel ervaring op het gebied van advisering en verkoop. Daniel Shoemaker is als opgeleid IT-specialist verantwoordelijk voor commerciële eindklanten en aanspreekpunt voor gespecialiseerde retailers, aan wie hij dankzij zijn jarenlange ervaring in de IT-branche het beste advies en service biedt.

Achtergrondinformatie over "tecXL - technologie als nieuw"

Alleen gebruikte apparaten uit de business lines van gerenommeerde fabrikanten als Lenovo, Fujitsu, Dell en HP kunnen als uitgangsmateriaal voor het merk tecXL worden gebruikt. Deze pc's en notebooks zijn ontworpen om duurzamer en robuuster te zijn dan systemen voor eindgebruikers. Ze zijn ook gemakkelijker te upgraden en uit te breiden. De gebruikte goederen die bij bedrijven, overheden en leasemaatschappijen worden gekocht, worden bij bb-net in een kwaliteitsborgingsproces verwerkt. Alle tecXL pc's, notebooks en tablets worden geleverd met het originele Windows7-besturingssysteem en alle benodigde stuurprogramma's. Dankzij een geautoriseerd partnerschap tussen bb-net en de softwaregigant Microsoft verloopt dit onder licentierecht feilloos. Bb-net geeft een jaar garantie op tecXL-goederen - en de prijs ligt tot 70 procent onder die van vergelijkbare nieuwe goederen.

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
Persbericht, nieuw verkoopteam (pdf)openen 
Persbericht, nieuw verkoopteam (WORD)openen 
BJW_7472.jpgopenen 

PERSBERICHTEN


DateiActie
Case Study, ESET, IT-Freshmaker upgradet computers met beveiliging (LINK)openen 
Case Study, ESET, IT-Freshmaker upgradet computers veilig (pdf)openen 
Casestudy's, ESET (LINK)openen 
Scroll naar boven