Nieuw verkoopteam

teambild_vertrieb_3-672x372
Drie nieuwe verkopers

22 mei 2015 | Schweinfurt

Om de klanten en partners van het bedrijf bb-net media GmbH uit Schweinfurt nog beter van dienst te kunnen zijn, werden begin dit jaar drie nieuwe verkoopmedewerkers aangenomen. Het inmiddels zeskoppige team is in staat nog gerichter in te spelen op de wensen van de klanten en partnerondersteuning nog flexibeler te maken.

Op 19.01.2015 januari 2015 nam Renée Schaffrina de afdeling klantgegevensbeheer over. In haar functie is zij nu verantwoordelijk voor het vergelijken en onderhouden van klantdata. Helena Guller en Daniel Shoemaker versterken sinds februari XNUMX het verkoopteam bij bb-net. Helena Guller werkt als partneraccountmanager en verzorgt het tecXL-partnerprogramma. De IHK-gecertificeerde handelsspecialist is al enkele jaren werkzaam op het gebied van customer care en heeft veel ervaring op het gebied van advisering en verkoop. Daniel Shoemaker is als opgeleid IT-specialist verantwoordelijk voor commerciële eindklanten en het aanspreekpunt voor gespecialiseerde retailers, aan wie hij dankzij zijn jarenlange ervaring in de IT-industrie het beste advies en service biedt.

Achtergrondinformatie over "tecXL - technologie als nieuw"

Alleen gebruikte apparaten uit de business lines van gerenommeerde fabrikanten als Lenovo, Fujitsu, Dell en HP kunnen als uitgangsmateriaal voor het merk tecXL worden gebruikt. Deze pc's en notebooks zijn ontworpen om duurzamer en robuuster te zijn dan systemen voor eindgebruikers. Ze zijn ook gemakkelijker te upgraden en uit te breiden. De gebruikte goederen die bij bedrijven, overheden en leasemaatschappijen worden gekocht, worden bij bb-net in een kwaliteitsborgingsproces verwerkt. Alle tecXL pc's, notebooks en tablets worden geleverd met het originele Windows7-besturingssysteem en alle benodigde stuurprogramma's. Dankzij een geautoriseerd partnerschap tussen bb-net en de softwaregigant Microsoft verloopt dit onder licentierecht feilloos. Bb-net geeft een jaar garantie op tecXL-goederen - en de prijs is tot 70 procent lager dan die van vergelijkbare nieuwe goederen.

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
2015_05_22_persbericht_sales staff_bb-net.pdfDownloaden
2015_05_22_persbericht_sales staff_bb-net.docxDownloaden
BJW_7472.jpgDownloaden
Scroll naar boven