Locatie-uitbreiding door een andere hal

Locatie-uitbreiding in 2017

Eind vorig jaar konden we van de stad Schweinfurt nog een hal in het competentiecentrum in de Main Valley huren en zo ons productiegebied met 50% uitbreiden. De uitgebreide productieruimte is in de eerste maanden van 2017 speciaal omgebouwd voor de groeiende projectbusiness en is nu volop in bedrijf.

Daar worden binnenkomende goederen van grote en langdurige projecten ontvangen, de apparaten geïnventariseerd en gecontroleerd op functionaliteit. Daarnaast is er in de nieuwe hal ook een beveiligingsruimte gecreëerd zodat gegevens direct na de ontvangstcontrole en zonder omwegen volledig gewist kunnen worden. Met het uitgebreide gebied en een doordacht procesconcept zijn we goed voorbereid op het toenemende aantal grote projecten.

De extra kantoorruimte die werd gewonnen, werd ingenomen door de administratie- en ontwikkelingsafdeling van bb-net, die zorgt voor de interne IT-structuur en het uitgebreide softwaresysteem van het bedrijf.

Met de extra opslagruimte en de integratie van de hal in onze processen hebben we weer een mijlpaal kunnen zetten om onze positie in de markt uit te breiden en te laten groeien.

Scroll naar boven