Uitbreiding van diensten met IT-verhuur

bbnet_itmiete_broderickkevin

Het IT-bedrijf uit Schweinfurt breidt zijn portfolio voortdurend uit met verschillende diensten voor het IT-kanaal, maar ook voor commerciële IT-gebruikers. In mei 2020 startte de eerste klimaatneutrale IT-refurbisher met het verhuren van IT vanaf de secundaire markt.

De huidige situatie heeft overheden, bedrijven en particulieren op een zeer ruwe manier laten zien hoe belangrijk het is om snel en eenvoudig terug te kunnen vallen op hoogwaardige IT-hardware. Als pilot bood bb-net al enige tijd aan geselecteerde partners IT-verhuur aan. In veel scenario's kan huren in plaats van kopen de betere beslissing zijn, vooral wanneer apparaten maar voor een bepaalde korte tijd nodig zijn.

Huur IT voor elke behoefte - vanaf slechts € 1 per dag

Alle partners van de IT-refurbisher, maar ook bedrijven, verenigingen en overheden profiteren nu van de uitbreiding van de dienst. Of het nu gaat om het uitrusten van medewerkers, een projectteam, een startend bedrijf, een schoolklas of voor een evenement. Met flexibele en individueel aanpasbare verhuurmodellen voorziet bb-net in elke behoefte met de juiste verhuuroplossing. Bestaande uit hardware van bekende merkfabrikanten van de business lines uit de secundaire markt. Het brede verhuurassortiment strekt zich uit van notebooks en client-pc's tot displays en servers - hierdoor kan het in Schweinfurt gevestigde bedrijf individueel aan alle verhuurvereisten voldoen.

Eenvoudig concept met veel voordelen

Of u nu een IT-verhuurder bent of een directe IT-huurder - het flexibele en eenvoudige verhuurproces heeft veel voordelen. Klanten en partners bepalen op basis van hun behoefte precies hoeveel en welke hardware ze voor welke periode willen gebruiken. Alle apparaten worden geleverd met individuele software-installaties, afhankelijk van de vereisten. Er zijn voor de huurder geen kosten verbonden aan het afleveren of ophalen. Vooral TecXL-partners profiteren van de uitbreiding van de verhuurservice. Naast gestandaardiseerde prijsvoordelen binnen het exclusieve partnerprogramma, krijgen partners extra kortingen als ze kiezen voor de verhuurservice. Om directe en transparante prijsinformatie te kunnen geven, is in de webshop een huurprijsbarometer geïntegreerd. Klanten en partners kunnen hun individuele maandelijkse huurprijs rechtstreeks als zelfbediening opvragen zonder te wachten tot er een offerte wordt voorbereid. Elk apparaat dat te koop wordt aangeboden, kan ook worden gehuurd.

Op de speciaal gemaakte website: miete.ankauf.bb-net.de geïnteresseerden kunnen meer te weten komen over het verhuurmodel. Alle voordelen en het proces worden hier snel en eenvoudig uitgelegd. Ook voor de specialist uit Schweinfurt was een klein contract in de vorm van huurvoorwaarden van belang, dat direct op de locatie te bezichtigen is.

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
Persbericht, bb-net breidt serviceaanbod uit met verhuur (pdf)Downloaden
Persbericht, bb-net breidt dienstenaanbod uit met verhuur (Word)Downloaden
Persfoto 1 (PNG)Downloaden

PERSBERICHTEN


DateiActie
IT-Business_ 06.07.2020_bb-net: IT-verhuur bij de refurbisher (pdf)Downloaden
ITB_08.06.2020_Koop en huur clientcomputers bij Refurbisher (pdf)Downloaden
ITB_08.06.2020_Koop en huur clientcomputers bij Refurbisher (LINK)Downloaden
Cebra_16.06.2020_Flexibele oplossing_Ook gebruikte IT kan gehuurd worden (PDF)Downloaden
Cebra_16.06.2020_Flexibele oplossing_Gebruikte IT kan ook gehuurd worden (LINK)Downloaden
BPS_15.06.2020_Used-IT_bb-net breidt serviceportfolio uit met IT-verhuur (pdf)Downloaden
BPS_15.06.2020_Used-IT_bb-net breidt serviceportfolio uit met IT-verhuur (LINK)Downloaden
comTeam_05062020_bb-net breidt dienstenaanbod uit met IT-verhuur (pdf)Downloaden
DealersOnly_02062020_bb-net breidt serviceaanbod uit met IT-verhuur (pdf)Downloaden
DealersOnly_02062020_bb-net breidt serviceaanbod uit met IT-verhuur (LINK)Downloaden
SW1_02062020_Schweinfurt-gevestigd bedrijf bb-net breidt dienstenpakket uit met IT-verhuur (pdf)Downloaden
SW1_02062020_ Het in Schweinfurt gevestigde bedrijf bb-net breidt zijn dienstenpakket uit met IT-verhuur (LINK)Downloaden
Pressebox_30502020_bb-net breidt dienstenaanbod uit met IT-verhuur (pdf)Downloaden
Pressebox_30502020_bb-net breidt dienstenaanbod uit met IT-verhuur (LINK)Downloaden