bb-net bereikt het juryniveau!

Nieuws op juryniveau

bb-net is de volgende horde naar de 'Grand Prix van middelgrote bedrijven' gepasseerd en heeft het juryniveau bereikt als een van de genomineerde bedrijven. Een jury beoordeelt nu vijf criteria: algemene ontwikkeling, jobcreatie, innovatie, regionaal engagement en klantgerichtheid. De prijs van de Oskar Patzelt Foundation is een van de belangrijkste prijzen voor middelgrote bedrijven in Duitsland en wordt dit jaar voor de 23e keer uitgereikt.

Het motto van de wedstrijd "Gezonde middelgrote ondernemingen - sterke economie - meer banen" past bij bb-net. Het bedrijf groeit al jaren onafgebroken, zowel qua omzet als qua aantal medewerkers op de locatie Schweinfurt. We zijn nu ook op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken. Op onze Carrière pagina vind alle huidige vacatures.

We zijn erg blij dat we de tweede fase hebben bereikt. Nu is het tijd om te wachten en uw vingers gekruist te houden. De winnaars van de afzonderlijke deelstaten worden eind september op een gala bekendgemaakt voordat in Berlijn de definitieve beslissing wordt genomen. We hopen natuurlijk aanwezig te blijven en kijken uit naar de bekendmaking van de resultaten in september.

Scroll naar boven