bb-net bezoekt opnieuw de CRN Club

Cebit eerlijk

Ook op CeBIT 2016 nodigde de industriekrant CRN verschillende fabrikanten en dienstverleners uit om naar het grote podium van Planet Reseller te komen in de ontspannen sfeer van de CRN Club. Ook dit jaar was de herverwerkte hardware van tecXL, gepresenteerd door Marketing Manager Matthias Ress.

De CRN Club, die elke beursdag meerdere keren bijeenkwam, is nu bijna een instelling voor productpresentaties geworden. In een informeel live gesprek met redacteuren Lars Bube en Peter Tischer krijgen bedrijfsvertegenwoordigers de gelegenheid om te praten over nieuws over hun producten en diensten. We zijn verheugd dat bb-net, net als voorgaande jaren, dit jaar een van de geselecteerde bedrijven was.

In navolging van de ideeën van de bedrijven OCZ en AVM presenteerde marketingdirecteur Matthias Ress het tweede merk tecXL en een Lenovo Thinkpad T430s voorbereid volgens de tecXL-normen. Na een algemene optische en technische revisie werd de notebook uitgerust met een compleet "zorgeloos pakket". Met een voorgeïnstalleerd Windows 10 besturingssysteem, een ESET Smart Security jaarlicentie, de kantoortoepassingen Office 365 Home als proefversie en de volledige versie van Libre Office behoort het apparaat dat ooit werd gebruikt nog lang niet tot het verleden.

Aan het einde van de sympathieke gespreksronde werden de gepresenteerde producten vervolgens traditioneel verloot onder het publiek.

U kunt de verkorte versie van de tecXL-website hier opnieuw bekijken:

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Scroll naar boven