bb-net verhuist naar een nieuw hoofdkantoor

bb-net_nieuw gebouw_7_small
Met de voltooiing van alle bouwwerkzaamheden aan het nieuwe bedrijfspand in de Lisbonstrasse in Schweinfurt, is de IT-processor bb-net in het nieuwe pand aan de slag gegaan. Op slechts enkele minuten van de oude locatie verenigt het nieuwe hoofdkantoor alle bedrijfsruimten onder één dak op een totaal vloeroppervlak van 3.000 m². Het nieuwe, moderne pand biedt de medewerkers een aantrekkelijke werkomgeving en schept de voorwaarden voor verdere groei van het bedrijf.

Met de toenemende opkomst van professioneel voorbereide notebooks, computers en TFT-schermen in de hoofden van retailers en consumenten, groeit de vraag van refurbishers zoals bb-net media GmbH al jaren gestaag. Opgericht in 1995 als een klein garagebedrijf door algemeen directeur Michael Bleicher, zorgen vandaag de dag meer dan 65 medewerkers ervoor dat ongeveer 2.000 apparaten elke week worden gereviseerd en weer op de markt worden gebracht. Met de voortdurende groei van het bedrijf namen ook de benodigde ruimte voor eigen productie, logistiek en kantoorwerkplekken toe. Om recht te blijven doen aan het al lang bestaande succes, is in het voorjaar van 2018 begonnen met de bouw van het eigen hoofdkantoor in Schweinfurt Main Valley, niet ver van het vorige hoofdkantoor. Zoals gepland is de bouw met grote verhuismaatregelen in de laatste weken van november afgerond en is gestart met de bouw van het nieuwe pand.

Op een totale oppervlakte van 6.000 m² zal het nieuwe gebouw in de toekomst alle bedrijfsruimten onder één dak samenbrengen. In de voorruimte biedt de twee verdiepingen tellende administratievleugel ruimte aan de directie, alle commerciële afdelingen en de nieuwe sociale ruimtes voor onze medewerkers. De achterste, ruime hal, het Technology Center genaamd, bevat de IT-administratie, klantenservice, goederenontvangst en -uitgifte, productie en het gehele magazijn. Om aan de eisen voor gegevensbeveiliging en toekomstige beveiligingscertificeringen te voldoen, beschikt het hoofdkantoor over de modernste beveiligingssystemen volgens de hoogste standaarden.

“De behoeften van onze medewerkers speelden een belangrijke rol bij het plannen van de bouw. Het succes van ons bedrijf is gebaseerd op ons team dat het idee van kwaliteit en zorg nastreeft. Zodat u zich hier op uw gemak kunt voelen en elke dag uw best kunt doen, hebben we een veilige en prettige werkomgeving gecreëerd op basis van de nieuwste ergonomische normen ”, aldus Michael Bleicher, Managing Director.

Via bb-net media en tecXL
bb-net is al meer dan 20 jaar een partner voor de aankoop van gebruikte IT, de kwaliteitsgerichte verwerking en marketing ervan.
Refurbished apparaten die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, worden weer op de markt gebracht onder het merk “tecXL – Technik wie neu”. De eindklant krijgt een volledig getest, refurbished product voor een prijs die tot 70 procent onder de oude nieuwprijs ligt. Het apparaat is klaar voor gebruik en kan zonder installatie of voorbereiding direct worden gebruikt. Op elk tecXL systeem zit 12 maanden garantie.
www.ankauf.bb-net.de en www.tecxl.de

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
Persbericht_bbnet_nieuw gebouw.pdfDownloaden
Persbericht_bbnet_nieuw gebouw.docxDownloaden
bb-net_nieuw gebouw.pngDownloaden
bb-net_warehouse.pngDownloaden
bb-net_IT-Preparation.pngDownloaden

PERSBERICHTEN


DateiActie
Gebruikte-computers-en-notebooks-als nieuw; art742,10156224Downloaden
Gebruikte computers en notebooks worden _als nieuw_ Mainpost.pdfDownloaden
Downloaden
Dealers-Only_new-company-headquarters.pdfDownloaden
Schweinfurter_Anzeiger_neubau.pdfDownloaden
Scroll naar boven