bb-net bereikt het juryniveau!

Nieuws op juryniveau

bb-net heeft de volgende horde genomen voor de 'Grote Prijs voor het MKB' en heeft het jurypodium bereikt als een van de genomineerde bedrijven. Een jury beoordeelt nu vijf criteria: algehele ontwikkeling, jobcreatie, innovatie, regionaal engagement en nabijheid van klanten. De prijs van de Oskar Patzelt Foundation is een van de belangrijkste prijzen voor middelgrote ondernemingen in Duitsland en wordt dit jaar voor de 23e keer uitgereikt.

Het motto van de wedstrijd "Gezond MKB - Sterke economie - Meer banen" past bij bb-net. Het bedrijf groeit al enkele jaren continu, zowel qua omzet als qua aantal medewerkers op de locatie in Schweinfurt. Wij zijn nog op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken. Op onze Carrière pagina vind alle huidige vacatures.

We zijn erg blij dat we de tweede fase hebben bereikt. Nu is het tijd om te wachten en uw vingers gekruist te houden. De winnaars van de afzonderlijke deelstaten worden eind september op een gala bekendgemaakt voordat in Berlijn de definitieve beslissing wordt genomen. We hopen natuurlijk aanwezig te blijven en kijken uit naar de bekendmaking van de resultaten in september.