bb-net sponsor van de business juniors

Bb Net Lako15

Elk jaar is er een staatsconferentie van de jonge economen in de verschillende deelstaten.
Bij deze bovenregionale bijeenkomst staat de levendige uitwisseling tussen de kringen en het leren kennen en netwerken tussen de leden centraal. Om ervoor te zorgen dat de LAKO door de jaren heen interessant en spannend blijft voor de bezoekers, bedenken de organiserende groepen altijd een nieuw motto met veel creativiteit.

We zijn verheugd dat de business juniors van onze geboorteplaats Schweinfurt dit jaar de LAKO organiseren onder het motto “Wirtschaft am Fluss”. Van 9 t / m 12 juli is er voor de deelnemers een gevarieerd conferentieprogramma met workshops, lezingen, bedrijfsrondleidingen en meer. Diverse avondevenementen op toplocaties met muzikaal entertainment zorgen voor ontspanning en tijd om te netwerken. Wie meer wil weten, kan kijken www.lako-schweinfurt.de informeren.

bb-net als sponsor aan boord

Als remanufacturer van hoogwaardige hardware waren wij het aanspreekpunt voor de technische dienst van de organisatoren. De De persafdeling van de conferentie en enkele informatiebalies waren uitgerust met voorbereide tecXL-notebooks en pc-systemen. De apparaten zijn krachtig genoeg om zelfs onder zware belasting de beste service te bieden. Door gebruik te maken van de zakelijke productlijnen zijn ze ook robuust genoeg om veilig in een hectische omgeving te gebruiken zonder angst voor schade. In de aanloop kregen we bezoek van conferentiedirecteur Christian Störcher, die het sponsorcertificaat overhandigde aan Michael Bleicher.

Tank bij en log in

In de foyer van het conferentiecentrum, de netwerklounge, werd een kleine informatiestand van bb-net ingericht, zodat de congresbezoekers de gelegenheid hebben om de online beschikbare evenementenkalender te bekijken of tussendoor hun eigen e-mail te checken. Er zijn in totaal 3 systemen met internetverbinding beschikbaar voor de conferentiedeelnemers. Als bijzonder extraatje kwam er een speciaal laadstation voor smartphones om lage acculading tegen te gaan met een energieboost.

Wij wensen de deelnemers van LAKO'15 een fijn weekend en de wijk Schweinfurt veel succes bij het evenement.

Scroll naar boven