IT-Aufbereiter is een prijssponsor bij SBIT

Sbit2016 672x372

De 'Schweinfurt Job Information Day' - kortweg SBIT - georganiseerd door de Schweinfurt Junior Business School wordt steeds populairder. In dit 14e jaar van het evenement bezochten meer dan 3.500 geïnteresseerden het conferentiecentrum op de Maininsel om meer te weten te komen over hun beroep en opleidingsmogelijkheden van meer dan 100 bedrijven - een nieuw bezoekersrecord vergeleken met voorgaande jaren. Zoals elk jaar maakten aankomende jonge professionals kans op aantrekkelijke prijzen in de grote competitie.

Op 14 april werden de Wirtschaftsjunioren uitgenodigd in het IHK Schweinfurt-gebouw voor de grote prijsuitreiking. Ook was er verkoopmanager Marco Kuhn, die de tweede prijs van de wedstrijd aan de gelukkige winnaar overhandigde.

Elina Riegler kan zich verheugen op een refurbished tecXL notebook van ons bedrijf. We wensen Elina veel succes bij het zoeken naar werk en veel plezier met haar nieuwe notitieboekje. Het schrijven van de applicatie zou in ieder geval geen probleem moeten zijn ...

Scroll naar boven