bb-net vermeld met agent agent

copagent software en services

Het aanschaffen van producten via meerdere systemen is tijdrovend en inefficiënt. Dus waarom zou u niet alle informatie combineren in één softwareoplossing? Dit is de vraag die Arndt Villwock, oprichter van cop Software + Services uit Vaihingen an der Enz, zichzelf stelde. In 2004 ontwikkelde hij samen met zijn team een ​​gecentraliseerde interface voor een overzicht en eenvoudiger productaankopen.

De software-oplossing "cop agent" stelt leveranciers in staat om enerzijds hun complete productportfolio te presenteren, en anderzijds kopers een beter overzicht van de markt te bieden, aangezien producten niet meer uit meerdere systemen moeten worden gehaald, maar centraal via een interface.

Het is nu mogelijk voor 1500 klanten om toegang te krijgen tot een grote productbibliotheek met gedetailleerde productgegevens van meer dan 150 leveranciers en om direct te bestellen. Sinds januari 2019 zijn wij ook leverancier als leverancier. Klanten kunnen nu al onze tecXL-producten via de interface kopen.

We kijken uit naar samenwerking.

Scroll naar boven