NIEUW HOOFDKANTOOR BB-NET BEDRIJF

WIJ ALS
BOUWER 

Na een lange planningsperiode werd in 2018 de grootste mijlpaal in de geschiedenis van bb-net tot nu toe bereikt in de Main Valley van Schweinfurt. Het nieuwe hoofdkantoor van het bedrijf in Lissabon Street. Op deze pagina kom je alles te weten over de bouwfase.

CONSTRUCTIE FEITEN

PLANNING
BEGINNEN
Februari 2017
BAU
BEGINNEN
15. Maart 2018
INVESTERING
TOTAAL
5 miljoen €
GEBRUIK
OPPERVLAKTE
3.200 m²
EIGENDOM
OPPERVLAKTE
6.000 m²
YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

BB NET 2.0

Met de voltooiing van alle verhuis- en constructiewerkzaamheden aan het nieuwe bedrijfsgebouw in de Lisbonstrasse in Schweinfurt, zijn we op 28.11.2018 november XNUMX begonnen met de werkzaamheden in het nieuwe pand.

Ons nieuwe hoofdkantoor verenigt alle bedrijfsruimten onder één dak op een totale oppervlakte van 3.000 m². In het voorgebied biedt de twee verdiepingen tellende administratievleugel ruimte aan de directie, alle commerciële afdelingen, evenals vergaderruimtes en de nieuwe sociale ruimtes voor alle medewerkers. Klantenservice, inkomende goederen, productie en het magazijn bevinden zich in de ruime achterhal. Daarnaast biedt het nieuwe, moderne pand alle medewerkers een aantrekkelijke werkomgeving volgens de laatste ergonomische normen en schept het de voorwaarden voor de verdere groei van ons bedrijf.

BOUWDAGBOEK

Het eerste grondwerk om het hele gebied recht te trekken begon in de besneeuwde februari.

Door het zeer wisselvallige weer en de koude temperaturen kon de vloer van het nieuwe gebouw pas in maart bestraat en verdicht worden om een ​​solide fundering te creëren voor de hal en de kantoorvleugel.

In april zijn de eerste werkzaamheden uitgevoerd aan diverse riool- en stroomaansluitingen en is er gewerkt aan de fundering van het nieuwe hoofdkantoor van bb-net.

De officiële baanbrekende ceremonie vond plaats op 18 mei 2018 door algemeen directeur Michael Bleicher, geautoriseerd ondertekenaar Marco Kuhn en vastgoedcoördinator Jürgen Engelbrecht, evenals vertegenwoordigers van de deelnemende bedrijven RWP Architects and Consulting Engineers GmbH, BWG-Technik GmbH en de algemene aannemer BWG-Gewerbebau GmbH uit Schweinfurt. Na de officiële grensverlegging vordert de bouw snel en is elke dag iets meer van het voltooide gebouw te zien. De zijpijlers van de hal zijn volledig gezet en de kantoorvleugel van twee verdiepingen krijgt snel vorm.

Gedetailleerde informatie over het baanbrekende vindt u in de bijbehorende Nieuwsverslag.

De dragende wanden van de kantoorvleugel zijn gereed en de ramen zijn geplaatst. Inmiddels is de steiger rondom het voorgebouw tot aan de tweede verdieping opgebouwd en kunnen de gevelwerkzaamheden beginnen. Vrijwel alle zijwanden zijn aan de achterzijde van de hal bevestigd.

De buitengevel is afgewerkt, de scheidingswanden staan ​​op hun plek en het buitenterrein is gemaakt. Ook de voorbereidingen voor de vloerverwarming zijn al getroffen. Het gaat goed.

Er is weer een maand verstreken en we kunnen weer goede vorderingen zien met onze bouw. In het pand is inmiddels dekvloer gelegd. De voorbereidingen voor de bovenleidingen zijn getroffen en de buitengevel is al geïsoleerd of wordt momenteel geverfd.

Het wordt serieus. De verhuizing komt steeds dichterbij! De werkzaamheden aan de buitengevel zijn inmiddels afgerond. De plafondinstallaties en het tegelwerk zijn vorige maand gestart. Daarnaast is het pand bestraat en is de elektrische installatie in het pand uitgevoerd.

Er is de afgelopen weken veel gebeurd. Met uitzondering van de vergroening konden alle werkzaamheden buiten worden afgerond. Er gebeurt nu veel van binnen. De productiestations worden geïnstalleerd, de tafels voor verwerking worden opgesteld en ook de interieurinrichting voor de kantoren wordt uitgevoerd. Nog maar drie weken! Nu heet het echt de ENDSPURT!

De laatste dagen in het oude pand zijn genummerd. Op dit moment helpt iedereen een handje, dus we zijn helemaal op tijd verhuisd voor 26.11.2018 november XNUMX. De komende dagen zullen zowel het magazijn en de logistiek als de gehele productiefaciliteit worden verplaatst. Daarnaast moeten de overige afdelingen worden verplaatst en hun werkplekken worden ingericht, we zitten op de laatste meters van de woning rechtdoor!

BEDANKT

We willen alle betrokken bedrijven bedanken voor hun competente samenwerking. Dat wij eind 2018 ons nieuwe pand hebben betrokken, is vooral te danken aan het goede werk dat alle bouwbedrijven hadden verzet. Dank u!

Scroll naar boven