bb-net neemt stagiair Patrick Seidel over

bbnet_Azubiuebernahme
Patrick Seidel, technicus IT-systeemelektronica, wordt aangenomen na 3 jaar opleiding bij bb-net, de grootste IT-processor van Duitsland uit Schweinfurt in Franken.

Als erkend IHK-leerbedrijf is bb-net media GmbH verantwoordelijk voor haar stagiaires. Dit is ook het geval voor Patrick Seidel, die onlangs zijn opleiding tot IT-systeembeheerder met succes heeft afgerond. Tijdens zijn 3-jarige opleiding werd Seidel ondersteund en intensief verzorgd door zijn opleidingsmanager Pascal Roth, teamleider productie, logistiek & klantenservice Marcel Zitzmann en Marco Kuhn, hoofd marketing & verkoop. De nieuw gekwalificeerde technicus van de IT-systeemelektronica, die de Franz Oberthür School in Würzburg bezocht, is nu overgenomen door bb-net en maakt nu integraal deel uit van de afdeling "Technische Klantenservice".

Via bb-net media en tecXL

bb-net is al meer dan 20 jaar partner voor de inkoop van gebruikte IT en de kwaliteitsgerichte verwerking en marketing ervan. Refurbished toestellen die voldoen aan strenge kwaliteitseisen worden weer op de markt gebracht onder de merknaam “tecXL - Technik wie neu”. De eindklant ontvangt een volledig getest, refurbished product voor een prijs die tot 70 procent lager ligt dan de vorige nieuwprijs. Het apparaat is voorgeïnstalleerd met Windows 10 en is dus klaar voor gebruik. De tecXL-apparaten kunnen onmiddellijk worden gebruikt zonder verdere installatie of voorbereiding. Op elk tecXL-systeem zit 12 maanden garantie. www.bb-net.de en www.tecxl.de

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
bb-net neemt stagiair Patrick Seidel (Word) overopenen
Persfoto (PNG)openen
Scroll naar boven