bb-net neemt stagiair Patrick Seidel over

bbnet_trainee overname
Patrick Seidel, technicus IT-systeemelektronica, wordt aangenomen na 3 jaar opleiding bij bb-net, de grootste IT-processor van Duitsland uit Schweinfurt in Franken.

Als erkend IHK-leerbedrijf is bb-net media GmbH verantwoordelijk voor haar stagiaires. Dat geldt ook voor Patrick Seidel, die onlangs met succes zijn opleiding tot ingenieur IT-systeemelektronica heeft afgerond. Tijdens zijn 3-jarige opleiding werd Seidel ondersteund en intensief verzorgd door zijn opleidingsmanager Pascal Roth, de teamleider voor productie, logistiek & klantenservice Marcel Zitzmann en Marco Kuhn, hoofd marketing & verkoop. De nieuw gekwalificeerde technicus van de IT-systeemelektronica, die de Franz Oberthür School in Würzburg bezocht, werd overgenomen door bb-net en maakt nu integraal deel uit van de afdeling "Technische Klantenservice".

Via bb-net media en tecXL

bb-net is al meer dan 20 jaar partner voor de aankoop van gebruikte IT en de kwaliteitsgerichte verwerking en remarketing ervan. Refurbished apparaten die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, worden weer op de markt gebracht onder het merk “tecXL – Technik wie neu”. De eindklant krijgt een volledig getest, refurbished product voor een prijs die tot 70 procent onder de oude nieuwprijs ligt. Het apparaat is voorgeïnstalleerd met Windows 10 en is dus klaar voor gebruik. De tecXL-apparaten kunnen zonder verdere installatie of voorbereiding direct worden gebruikt. Op elk tecXL systeem zit 12 maanden garantie. www.bbnet.de en www.tecxl.de

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
bb-net_apprentice_Patrick-Seidel.docxDownloaden
bb-net_Patrick-Seidel_Azubi_IMG_9969.pngDownloaden
Scroll naar boven