Wij vernieuwen IT.
Verfris je baan.

Welkom bij het TOP-bedrijf in hergebruik van gebruikte ICT.

Geel is het plezier in ons bedrijf en blauw staat voor betrouwbaarheid en professionaliteit. Zoals bekend wordt dit groen, de visie van bb-net - goed doen voor het milieu. Wil je erbij zijn en deel uitmaken van iets groots? Hier vind je alle actuele vacatures. Als u niet de juiste functie voor u vindt, zien we uw open sollicitatie op elk moment graag tegemoet.

Duurzaam met passie.

De bedrijfswaarden zijn een belangrijk onderdeel van onze gezonde bedrijfscultuur.

Het zijn echter niet alleen woorden die we op een motiverende poster kunnen afdrukken en dat is alles. De waarden zijn samen met het hele team ontwikkeld en zijn niet definitief. Net als ons bedrijf en onze producten stellen we ze herhaaldelijk op de proef en veranderen we ze indien nodig. Door op de betreffende waarde te klikken, kunt u precies zien wat we daarmee bedoelen.

We zijn…

hartelijk

Alles wat ons menselijk maakt is welkom. Een betekenisvolle samenwerking, gekenmerkt door vriendelijkheid, een glimlach, collegialiteit en behulpzaamheid vinden wij belangrijk. We zijn eerlijk en authentiek tegen elkaar, zowel in het team als met klanten en partners, en we pakken zorgen en problemen openlijk aan. We nemen graag tijd voor gezelligheid tussendoor, vieren samen successen en zien tegenslagen als een kans om beter te worden.

dankbaar

We tonen een hoge mate van waardering aan iedereen die ons ontmoet. Hiërarchisch egoïsme draagt ​​niet bij aan een goede samenwerking. We behandelen collega's eerlijk en eerlijk, prijzen, zeggen op het juiste moment dank en hebben altijd een luisterend oor voor elkaar. Iedereen in het team is belangrijk.

verliefd op het milieu

Duurzaamheid is voor ons geen trending topic, maar diep verankerd in het DNA van het bedrijf en onze dagelijkse motivatie. De verwerking van IT-apparaten, hulpbronnenbesparende maatregelen en milieudoelstellingen die elk jaar worden vastgesteld, leveren een actieve en meetbare bijdrage aan de bescherming van het klimaat.

Klant centraal

De tevredenheid van onze klanten staat altijd centraal in ons handelen. We verbeteren voortdurend en passen ons aan aan de behoeften van de markt door klantgerichte beslissingen te nemen, deze snel en eenvoudig uit te voeren en duidelijk te communiceren.

Uitdagend

We willen continu succesvol zijn, onze doelen bereiken en voldoen aan onze eigen verwachtingen en die van ons. Daarom gebruiken alle medewerkers hun volle energie om de beste kwaliteit van producten en diensten te garanderen met hoge normen voor hun activiteiten.

Verschillend

Niemand is hetzelfde en we zijn allemaal uniek. Elke medewerker brengt sterke punten, ideeën en perspectieven in om nieuwe kansen te ontdekken en tegelijkertijd routine en subjectiviteit te vermijden. We bevorderen een cultuur van verschillende individuen die samenkomen, zodat we van elkaar kunnen leren en samen het succesverhaal kunnen schrijven.

vooruitziend

We handelen niet alleen ecologisch, maar ook economisch en sociaal duurzaam en gaan om met de kansen en risico's van morgen. De successen van het heden moedigen ons aan om toekomstgericht te investeren. Wij zorgen voor de zekerheid van een innovatief bedrijf dat de problemen van deze tijd onderkent en zo een meerwaarde creëert voor de samenleving.

Aansprakelijk

Verantwoordelijkheid nemen is vanzelfsprekend in wat we doen. We motiveren om mee te doen, ontlasten de verantwoordelijken en bevorderen het WIJ en persoonlijke ontwikkeling. We letten op ons welzijn en nemen regels en voorschriften serieus omdat ze ons helpen beschermen.

hongerig naar kennis

Bij ons kunt u uw volledige potentieel benutten. In een veranderende wereld, met bijna onbeperkte mogelijkheden en de technologie voortdurend opnieuw uitvinden, creëert het bedrijf het kader voor verdere opleiding en om mee te groeien met de vereisten. We verzamelen en categoriseren onze kennis en doen actief aan kennisoverdracht.

Kijk er naar:

We zijn geen flits in de pan. Al meer dan 25 jaar geven we elke dag ons best, om elk gebruikt IT-apparaat meer dan 100.000 keer per jaar een nieuw leven te geven. Maar kijk zelf maar. Je nieuwe pad en je carrière met betekenis en een toekomst bij bb-net.

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Werktijd is levenslang - om dit zo aangenaam mogelijk te maken, bieden wij veel aan.

Individueel inspelen op de behoeften van collega's is geen hindernis, maar een geleefde realiteit. Hybride en flexibele werktijdmodellen op kantoor bieden de mogelijkheid om te werken in de gezellige en moderne kamers van bb-net of van thuis uit.

Platte hiërarchieën

Collegiale werksfeer en #likeperDU

Moderne werkplek

State-of-the-art IT-apparatuur en airconditioning

Flextijd op kantoor

Onze werktijden zijn net zo flexibel als jij

Thuiskantoor

Hybride werken volgens uw noden

We hebben plezier in ons werk en moedigen elkaar elke dag aan.

Elke dag ontwikkelen we ons verder samen met leuke collega's, talenten en klanten. Onze samenwerking is partnerschap in alle opzichten en op ooghoogte. Om keer op keer productief te zijn, mogen creatieve time-outs en plezier niet ontbreken.

langlopend

Succesvol op de markt sinds 1995

Die Mannschaft

Meer dan 60 teamspelers

Wij handelen

Jaarlijkse omzet circa € 20 miljoen

Nieuw hoofdkantoor

Sinds 2018 met 3.000 vierkante meter ruimte

Prestaties moeten gevierd worden en werkplezier is belangrijk voor iedereen.

Een goede deal, een succesvol afgerond project of een klein gedeeltelijk succes. Laat het dan bijvoorbeeld zien aan je team met onze dealbel. Anders vieren we het ook graag samen zoals op ons zomerfeest, het kerstfeest of gewoon na het werk met een koel drankje.

Voortgezet onderwijs

Individuele trainingsmaatregelen

catering

Koffie, thee, water
en elke dag vers fruit

Terras

In de zomer bieden we
schaduwrijke plaatsen

Corporate events

We vieren festivals zoals ze komen, in de zomer en in de winter

Veiligheid en gezondheid op het werk vinden wij belangrijk, net als uw vergoeding achteraf.

Na de klus je hoofd leegmaken met je droom-e-bike - bij ons mogelijk met bedrijfsfietsleasing. Maar we werken ook samen om ervoor te zorgen dat uw werkplek wordt aangepast aan uw ergonomische behoeften. Daarnaast ondersteunen we je met gezondheidsprogramma's en denken we mee over de toekomst met een bedrijfspensioenregeling.

Fiets leasen

Lease je droomfiets bij partner "Deutsches Dienstrad".

gezondheid en zorg

Omdat u belangrijk voor ons bent

altersvorsorge

Individuele bedrijfspensioenregeling

Arbeitsschutz

Veilige banen
in elke sector

Werk slim en speel hard. Routinematige taken zijn bij ons niet standaard en we willen dat je zinvolle dingen doet.

Was je vandaag weer bijzonder efficiënt of heb je gewoon een pauze nodig om je batterijen op te laden? Wat dacht je van ouderwets gokken op onze speelautomaat in de personeelslounge of in een kleine battle op kantoor? Als u zich aangetrokken voelt tot de natuur, heeft u op slechts een steenworp afstand de mogelijkheid om uw voeten te strekken of uw hoofd leeg te maken.

Holiday

28 dagen voor uw herstel

Plaats

De Main-vallei met verbinding naar
de A70 en openbaar vervoer

Workwear

Niet alleen stijlvol, ook kosteloos in productie en logistiek

Kortingen voor werknemers

Gunstige prijzen op onze producten

Samen kunnen we meer bereiken - en misschien iets sneller.

Met elkaar communiceren, leren van en met elkaar is belangrijk voor ons allemaal. We kunnen problemen oplossen of nieuwe ideeën ontwikkelen en nog productiever, effectiever en succesvoller worden.

Een kijkje - wij op onze dagelijkse #missie.

We hebben momenteel deze vacatures voor je:

Vertegenwoordiger - nationaal of internationaal (m/v/d)

Fulltime met 40 uur per week op de locatie Schweinfurt.

Wil jij meehelpen de duurzaamheid van IT en de toekomst van onze omgeving vorm te geven? Word dan onderdeel van iets groots in ons team!

Je hoort dat te weten

We zijn buitengewoon, modern, persoonlijk. We zijn geen blits en doen al meer dan 25 jaar dagelijks ons best om elk gebruikt IT-toestel een nieuw leven te geven, meer dan 100.000 keer per jaar. Zo ontvangen klanten over de hele wereld technologie als nieuw, en dat tegen zeer aantrekkelijke prijzen. IT-remarketing is duurzaam en draagt ​​actief bij aan de bescherming van het milieu - en omdat we het zo goed doen, zijn we een klimaatneutraal bedrijf en een van de minder dan 60 door Microsoft geautoriseerde Refurbishers wereldwijd.

Zo steun je ons team

 • Jij bent de interface tussen de klanten en bb-net
 • U heeft de keuze: klanten uit Duitsland of liever internationaal
 • Je onderhoudt bestaande klanten en bouwt relaties op
 • Samen met je klanten ontwikkel je verkoopcampagnes die werken
 • Nieuwe klanten zijn belangrijk voor het bedrijfsleven - onze producten en uw argumenten overtuigen
 • Je hebt altijd zicht op je taken en verkoopdoelen

Je neemt dat mee

Je hebt al verkoopervaring (misschien zelfs in de IT-omgeving), omschrijf jezelf als zeer communicatief vaardig en werk je graag met mensen? Dan zou jij binnenkort deel uit kunnen maken van ons team.

Daar kunt u zich bij ons op verheugen

Werktijd is levenslang – Om dit voor u zo aangenaam mogelijk te maken, bieden wij u:

 • Hoog vast salaris en provisie
  Om ervoor te zorgen dat je in goede en slechte tijden goed presteert, beloven we je een degelijk basissalaris. Maar aangezien elke medewerker in de verkoop ook van de uitdaging houdt, zijn er maand na maand extra commissies voor uw successen. Natuurlijk hebben we nog steeds maandelijkse brandstof- of winkelbonnen voor je klaarliggen.
 • Integratie van werk en privéleven
  We bieden je niet alleen flexibele werktijden (flexwerktijdmodel), maar ook de vele mogelijkheden van thuiswerken. Naast je werkdagen op kantoor kun je ook flexibel werken vanuit andere locaties. Daarnaast krijg je bij ons 28 vakantiedagen per jaar voor je volledige ontspanning.
 • Collegiale en moderne sfeer
  We spreken U en zo houden we het bij de hiërarchie - heel vlak, met korte besluitvormingsprocessen. In ons moderne pand zijn de voorwaarden ideaal voor een moderne digitale werkplek. Papierloos, voorzien van airconditioning en altijd met de nieuwste werkapparatuur zoals UltraWide-schermen, Lenovo-notebooks en iPhones.
 • Zeker gezond
  Na het werk je hoofd leegmaken met je droom-e-bike - bij ons mogelijk met bedrijfsfietsleasing. Maar we werken ook samen om ervoor te zorgen dat uw werkplek wordt aangepast aan uw ergonomische behoeften. Daarnaast ondersteunen we je met gezondheidsprogramma's en denken we mee over de toekomst met een bedrijfspensioenregeling.
 • Nog veel meer EXTRA'S
  want dat is niet alles! Om ervoor te zorgen dat u niet te veel hoeft te lezen, zijn hier nog een paar voordelen voor u: Medewerkerslounge met speelautomaat, koffie, thee, water en vers fruit, medewerkersterras - ideaal in de zomer, bedrijfsevenementen op elk moment van de dag jaar of een borrel na het werk, ideale ligging in het Maintal van Schweinfurt de A70 en openbaar vervoer, personeelskortingen voor producten voor persoonlijk gebruik en last but not least - uw individuele mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en aangepaste bijscholing.

Het kan zo doorgaan

We vinden het erg leuk om van je te lezen! U stuurt uw sollicitatie best via ons online formulier.
En als je vragen hebt, kun je Katja en Sonja van People & Culture mailen [e-mail beveiligd] of telefonisch op 09721-6469454.

Inkoopmedewerker - klantprojecten (m/v/d)

Fulltime met 40 uur per week op de locatie Schweinfurt.

Wil jij meehelpen de duurzaamheid van IT en de toekomst van onze omgeving vorm te geven? Word dan onderdeel van iets groots in ons team!

Je hoort dat te weten

We zijn buitengewoon, modern, persoonlijk. We zijn geen blits en doen al meer dan 25 jaar dagelijks ons best om elk gebruikt IT-toestel een nieuw leven te geven, meer dan 100.000 keer per jaar. Zo ontvangen klanten over de hele wereld technologie als nieuw, en dat tegen zeer aantrekkelijke prijzen. IT-remarketing is duurzaam en draagt ​​actief bij aan de bescherming van het milieu - en omdat we het zo goed doen, zijn we een klimaatneutraal bedrijf en een van de minder dan 60 door Microsoft geautoriseerde Refurbishers wereldwijd.

Zo steun je ons team

 • Jij bent het aanspreekpunt voor bedrijven en hun gebruikte IT
 • Je begeleidt elk project van aankoopofferte tot betaling
 • Je adviseert organisaties en overtuigt met de ecologische en economische voordelen van remarketing
 • Samen met opdrachtgevers ontwikkel je processen op het gebied van logistiek en dataverwijdering
 • Niet elk bedrijf kent de kansen en risico's van inactieve IT - u kunt nieuwe partners overtuigen
 • Wij bieden bedrijven verschillende diensten aan - voor elke uitdaging vindt u het juiste totaalpakket
 • Je hebt een duidelijk zicht op je taken en projecten en bent een betrouwbare teamspeler

Je neemt dat mee

Je hebt al ervaring opgedaan in de project- of aanbestedingsomgeving van bedrijven en publieke organisaties, zowel inkoop als verkoop, kan je goed omgaan met cijfers en waarderingen, omschrijf je jezelf als communicatief vaardig en werk je graag met mensen? Dan zou jij binnenkort deel uit kunnen maken van ons team.

Daar kunt u zich bij ons op verheugen

Werktijd is levenslang – Om dit voor u zo aangenaam mogelijk te maken, bieden wij u:

 • Attractieven Gehalt
  Geld is niet alles, maar het is wel een belangrijke factor bij het wisselen of starten van een nieuwe baan. Wij gaan uit van een prestatieafhankelijke verloning die past bij de locatie, waarin je zelf nog kunt groeien door bijvoorbeeld nieuwe projectklanten binnen te halen, extra verantwoordelijkheden en taken op je te nemen en jezelf daarmee onmisbaar te maken voor ons. Natuurlijk hebben we nog steeds maandelijkse brandstof- of winkelbonnen voor je klaarliggen.
 • Integratie van werk en privéleven
  We bieden je niet alleen flexibele werktijden (flexwerktijdmodel), maar ook de vele mogelijkheden van thuiswerken. Naast je werkdagen op kantoor kun je ook flexibel werken vanuit andere locaties. Daarnaast krijg je bij ons 28 vakantiedagen per jaar voor je volledige ontspanning.
 • Collegiale en moderne sfeer
  We spreken U en zo houden we het bij de hiërarchie - heel vlak, met korte besluitvormingsprocessen. In ons moderne pand zijn de voorwaarden ideaal voor een moderne digitale werkplek. Papierloos, voorzien van airconditioning en altijd met de nieuwste werkapparatuur zoals UltraWide-schermen, Lenovo-notebooks en iPhones.
 • Zeker gezond
  Na het werk je hoofd leegmaken met je droom-e-bike - bij ons mogelijk met bedrijfsfietsleasing. Maar we werken ook samen om ervoor te zorgen dat uw werkplek wordt aangepast aan uw ergonomische behoeften. Daarnaast ondersteunen we je met gezondheidsprogramma's en denken we mee over de toekomst met een bedrijfspensioenregeling.
 • Nog veel meer EXTRA'S
  want dat is niet alles! Om ervoor te zorgen dat u niet te veel hoeft te lezen, zijn hier nog een paar voordelen voor u: Medewerkerslounge met speelautomaat, koffie, thee, water en vers fruit, medewerkersterras - ideaal in de zomer, bedrijfsevenementen op elk moment van de dag jaar of een borrel na het werk, ideale ligging in het Maintal van Schweinfurt de A70 en openbaar vervoer, personeelskortingen voor producten voor persoonlijk gebruik en last but not least - uw individuele mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en aangepaste bijscholing.

Het kan zo doorgaan

We vinden het erg leuk om van je te lezen! U stuurt uw sollicitatie best via ons online formulier.
En als je vragen hebt, kun je Katja en Sonja van People & Culture mailen [e-mail beveiligd] of telefonisch op 09721-6469454.

Productieassistent - optische voorbereiding (m/v/x)

Fulltime met 40 uur per week op de locatie Schweinfurt.

Wil jij meehelpen de duurzaamheid van IT en de toekomst van onze omgeving vorm te geven? Word dan onderdeel van iets groots in ons team!

Je hoort dat te weten

We zijn buitengewoon, modern, persoonlijk. We zijn geen blits en doen al meer dan 25 jaar dagelijks ons best om elk gebruikt IT-toestel een nieuw leven te geven, meer dan 100.000 keer per jaar. Zo ontvangen klanten over de hele wereld technologie als nieuw, en dat tegen zeer aantrekkelijke prijzen. IT-remarketing is duurzaam en draagt ​​actief bij aan de bescherming van het milieu - en omdat we het zo goed doen, zijn we een klimaatneutraal bedrijf en een van de minder dan 60 door Microsoft geautoriseerde Refurbishers wereldwijd.

Zo steun je ons team

 • Je bent een belangrijke speler als het gaat om de optische classificatie van de hardware
 • Je vindt het leuk om de apparaten optisch op te waarderen
 • Je kunt je schoonmaakvaardigheden en je precieze oog effectief op de apparaten gebruiken
 • Je vindt het leuk om met de interface-afdelingen te communiceren en actief mee te werken aan het productieproces
 • Je classificeert zelfstandig apparaten na het reinigingsproces op basis van interne specificaties in ons goederenbeheersysteem
 • Je werkt graag in teamverband en met collega's
 • Je leeft het idee van duurzaamheid na en wilt elk toestel zo goed mogelijk upgraden

Je neemt dat mee

Je vindt het leuk om te zien hoe de apparaten na de optische bewerking het fabricageproces doorlopen. Je hebt ervaring met schoonmaakmiddelen en weet hoe je een poetsdoek of spons moet gebruiken. Dan zou jij binnenkort deel uit kunnen maken van ons team.

Daar kunt u zich bij ons op verheugen

Werktijd is levenslang – Om dit voor u zo aangenaam mogelijk te maken, bieden wij u:

 • Stevige prestatiebeloning
  Geld is niet alles, maar het is wel een belangrijke factor bij het wisselen of starten van een nieuwe baan. Wij gaan uit van locatiegebonden prestatiebeloning, waarin je zelf nog kunt groeien. Natuurlijk hebben we nog steeds maandelijkse brandstof- of winkelbonnen voor je klaarliggen.
 • Werk-privé voordeel
  In overleg met onze teamleden in het technologiecentrum en logistiek starten we om 07.00 uur en eindigt jouw spannende werkdag om 15.30 uur. We hebben geen weekendwerk en zijn erg voorzichtig met regelmatige werktijden en overwerk is een vreemd woord. Zo blijft er genoeg tijd over voor je privéleven en hobby's. Daarnaast krijg je bij ons 28 vakantiedagen per jaar voor je volledige ontspanning.
 • Collegiale en moderne sfeer
  We spreken U en zo houden we het bij de hiërarchie - heel vlak, met korte besluitvormingsprocessen. In ons moderne pand zijn de omstandigheden ideaal voor een moderne, papierloze en digitale werkplek. Daarnaast is het gehele halgedeelte voorzien van vloerverwarming.
 • Zeker gezond
  Na het werk je hoofd leegmaken met je droom-e-bike - bij ons mogelijk met bedrijfsfietsleasing. Maar we werken ook samen om ervoor te zorgen dat uw werkplek wordt aangepast aan uw ergonomische behoeften. Daarnaast ondersteunen we je met gezondheidsprogramma's en denken we mee over de toekomst met een bedrijfspensioenregeling.
 • Nog veel meer EXTRA'S
  want dat is niet alles! Om ervoor te zorgen dat u niet te veel hoeft te lezen, zijn hier nog een paar voordelen voor u: Medewerkerslounge met speelautomaat, koffie, thee, water en vers fruit, medewerkersterras - ideaal in de zomer, bedrijfsevenementen op elk moment van de dag jaar of een borrel na het werk, ideale ligging in het Maintal van Schweinfurt de A70 en openbaar vervoer, personeelskortingen voor producten voor persoonlijk gebruik en last but not least - uw individuele mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en aangepaste bijscholing.

Het kan zo doorgaan

We vinden het erg leuk om van je te lezen! U stuurt uw sollicitatie best via ons online formulier.
En als je vragen hebt, kun je Katja en Sonja van People & Culture mailen [e-mail beveiligd] of telefonisch op 09721-6469454.

Specialist voor magazijnlogistiek (m / v / d)

Fulltime met 40 uur per week op de locatie Schweinfurt.

Wil jij meehelpen de duurzaamheid van IT en de toekomst van onze omgeving vorm te geven? Word dan onderdeel van iets groots in ons team!

Je hoort dat te weten

We zijn buitengewoon, modern, persoonlijk. We zijn geen blits en doen al meer dan 25 jaar dagelijks ons best om elk gebruikt IT-toestel een nieuw leven te geven, meer dan 100.000 keer per jaar. Zo ontvangen klanten over de hele wereld technologie als nieuw, en dat tegen zeer aantrekkelijke prijzen. IT-remarketing is duurzaam en draagt ​​actief bij aan de bescherming van het milieu - en omdat we het zo goed doen, zijn we een klimaatneutraal bedrijf en een van de minder dan 60 door Microsoft geautoriseerde Refurbishers wereldwijd.

Zo steun je ons team

 • Je bent een belangrijke speler in de gehele logistiek
 • Met onze zij- en frontheftrucks raas je door de gangpaden van de hoge stelling
 • Je laadt en lost leveringen van expediteurs en pakketdienstverleners
 • Je pickt de dagelijkse bestellingen met onze gebruikte IT-goederen
 • Je verpakt en verzendt zowel pakket- als vrachtorders met vertrouwen
 • Met toetsenbord en muis navigeer je moeiteloos door ons goederenboekingssysteem

Je neemt dat mee

Je hebt ervaring in de logistieke omgeving en magazijnbeheer en dankzij jouw heftruckcertificaat moeiteloos diverse industriële trucks door de magazijnlengte kan verplaatsen om elke dag met een goed humeur pakketten en vracht te versturen? Dan zou jij binnenkort deel uit kunnen maken van ons team.

Daar kunt u zich bij ons op verheugen

Werktijd is levenslang – Om dit voor u zo aangenaam mogelijk te maken, bieden wij u:

 • Stevige prestatiebeloning
  Geld is niet alles, maar het is wel een belangrijke factor bij het wisselen of starten van een nieuwe baan. Wij gaan uit van locatiegebonden prestatiebeloning, waarin je zelf nog kunt groeien. Natuurlijk hebben we nog steeds maandelijkse brandstof- of winkelbonnen voor je klaarliggen.
 • Werk-privé voordeel
  In overleg met onze teamleden in het technologiecentrum en logistiek starten we om 07.00 uur en eindigt jouw spannende werkdag om 15.30 uur. We hebben geen weekendwerk en zijn erg voorzichtig met regelmatige werktijden en overwerk is een vreemd woord. Zo blijft er genoeg tijd over voor je privéleven en hobby's. Daarnaast krijg je bij ons 28 vakantiedagen per jaar voor je volledige ontspanning.
 • Collegiale en moderne sfeer
  We spreken U en zo houden we het bij de hiërarchie - heel vlak, met korte besluitvormingsprocessen. In ons moderne pand zijn de omstandigheden ideaal voor een moderne, papierloze en digitale werkplek. Daarnaast is het gehele halgedeelte voorzien van vloerverwarming.
 • Zeker gezond
  Na het werk je hoofd leegmaken met je droom-e-bike - bij ons mogelijk met bedrijfsfietsleasing. Maar we werken ook samen om ervoor te zorgen dat uw werkplek wordt aangepast aan uw ergonomische behoeften. Daarnaast ondersteunen we je met gezondheidsprogramma's en denken we mee over de toekomst met een bedrijfspensioenregeling.
 • Nog veel meer EXTRA'S
  want dat is niet alles! Om ervoor te zorgen dat u niet te veel hoeft te lezen, zijn hier nog een paar voordelen voor u: Medewerkerslounge met speelautomaat, koffie, thee, water en vers fruit, medewerkersterras - ideaal in de zomer, bedrijfsevenementen op elk moment van de dag jaar of een borrel na het werk, ideale ligging in het Maintal van Schweinfurt de A70 en openbaar vervoer, personeelskortingen voor producten voor persoonlijk gebruik en last but not least - uw individuele mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en aangepaste bijscholing.

Het kan zo doorgaan

We vinden het erg leuk om van je te lezen! U stuurt uw sollicitatie best via ons online formulier.
En als je vragen hebt, kun je Katja en Sonja van People & Culture mailen [e-mail beveiligd] of telefonisch op 09721-6469454.

Leerling magazijnbediende vanaf 2023 (m/v/d)

Duale training op de locatie in Schweinfurt.

Wil jij meehelpen de duurzaamheid van IT en de toekomst van onze omgeving vorm te geven? Word dan onderdeel van iets groots in ons team en start je carrière bij bb-net.de

Je hoort dat te weten

We zijn buitengewoon, modern, persoonlijk. We zijn geen blits en doen al meer dan 25 jaar dagelijks ons best om elk gebruikt IT-toestel een nieuw leven te geven, meer dan 100.000 keer per jaar. Zo ontvangen klanten over de hele wereld technologie als nieuw, en dat tegen zeer aantrekkelijke prijzen. IT-remarketing is duurzaam en draagt ​​actief bij aan de bescherming van het milieu - en omdat we het zo goed doen, zijn we een klimaatneutraal bedrijf en een van de minder dan 60 door Microsoft geautoriseerde Refurbishers wereldwijd.

Zo zal je opvoeding zijn

Je duale opleiding tot magazijnbediende vindt zowel in het bedrijf als op de vakschool plaats. Meestal ga je een of twee dagen naar school, maar de lessen hebben vaak de vorm van bloklessen. Het grootste deel van je praktijktijd in het bedrijf breng je door in de logistiek met zowel binnenkomende goederen als het picken en verzenden van goederen - zowel per pakket als per vracht. Ook ondersteun je onze verschillende productieafdelingen.

Je neemt dat mee

Je zou moeten meenemen organisatievaardigheden. Je leert hoe je de inkomende en uitgaande zendingen controleert op volledigheid, hoe je de goederen transporteert met behulp van verschillende transportmiddelen zoals heftrucks en hoe je kwaliteit waarborgt tijdens opslag en verzending. Een einddiploma secundair onderwijs zou wenselijk zijn, samen met goede cijfers voor wiskunde.

Daar kunt u zich bij ons op verheugen

Werktijd is levenslang – Om dit voor u zo aangenaam mogelijk te maken, bieden wij u:

 • Bovengemiddeld opleidingssalaris
  Geld is niet alles, maar het is een belangrijke factor bij het starten van een nieuwe baan. Wij rekenen op een bovengemiddelde opleidingsvergoeding. Natuurlijk hebben we nog steeds maandelijkse brandstof- of winkelbonnen voor je klaarliggen.
 • Werk-privé voordeel
  In overleg met onze teamleden in het technologiecentrum en logistiek starten we om 07.00 uur en eindigt jouw spannende werkdag om 15.30 uur. We hebben geen weekendwerk en zijn erg voorzichtig met regelmatige werktijden en overwerk is een vreemd woord. Zo blijft er genoeg tijd over voor vrienden en hobby's. Daarnaast krijg je bij ons 28 vakantiedagen per jaar voor je volledige ontspanning.
 • Collegiale en moderne sfeer
  We spreken U en zo houden we het bij de hiërarchie - heel vlak, met korte besluitvormingsprocessen. In ons moderne pand zijn de omstandigheden ideaal voor een moderne, papierloze en digitale werkplek. Daarnaast is het gehele halgedeelte voorzien van vloerverwarming.
 • Nog veel meer EXTRA'S
  want dat is niet alles! Om ervoor te zorgen dat u niet te veel hoeft te lezen, zijn hier nog een paar voordelen voor u: Medewerkerslounge met speelautomaat, koffie, thee, water en vers fruit, medewerkersterras - ideaal in de zomer, bedrijfsevenementen op elk moment van de dag jaar of een borrel na het werk, ideale ligging in het Maintal van Schweinfurt de A70 en openbaar vervoer, personeelskortingen voor producten voor persoonlijk gebruik en last but not least - uw individuele mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en aangepaste bijscholing.

Het kan zo doorgaan

We vinden het erg leuk om van je te lezen! U stuurt uw sollicitatie best via ons online formulier.
En als je vragen hebt, kun je Katja en Sonja van People & Culture mailen [e-mail beveiligd] of telefonisch op 09721-6469454.

op de aanvraag,
klaar gaan!

  AANVRAAG VOOR:

  Degenen gemarkeerd met een * zijn verplicht.

  Wilt u ons uw cv of andere documenten toesturen?

  Maximale bestandsgrootte van 3.5 MB. Graag slechts één PDF-bestand.

  Toestemming om te worden opgenomen in de pool van aanvragers

  Ja, ik ben het ermee eens.Nee, ik ben het er niet mee eens

  Wat is de toestemming voor de aanvragerspool?
  Mocht mijn sollicitatie voorlopig niet succesvol zijn, dan geef ik bb-net media GmbH toestemming om mijn persoonlijke gegevens, die ik tijdens het sollicitatieproces heb verstrekt (bijv. in de begeleidende brief, curriculum vitae, certificaten, sollicitatiegesprekken), op te slaan op de einde van de specifieke Aanvraagprocedure scheelt ook. Ik ga ermee akkoord dat het bedrijf deze informatie alleen zal gebruiken om later contact met mij op te nemen als ik in aanmerking zou komen voor een andere functie. Ik kan deze toestemming op elk moment intrekken. In dit geval worden mijn gegevens onmiddellijk verwijderd in overeenstemming met de bepalingen van onze informatie over gegevensbescherming voor sollicitanten.

  Wat gebeurt er met mijn gegevens?
  Ons team People & Culture beoordeelt uw aanvraag in overleg met de desbetreffende verantwoordelijke. Meer informatie over het gebruik van persoonsgegevens door bb-net vindt u in onze Privacy-informatie. Alle ingezonden persoonsgegevens vallen onder de gegevensbescherming en zullen vertrouwelijk worden behandeld. Uw aanvraag wordt opgeslagen in een gebied met beperkte toegang in ons interne systeem.

  Scroll naar boven