SCHRIJF DUURZAME GESCHIEDENIS

HET HARDWARE
VERSTERKT MVO

Communiceer de resourcebesparende omgang met uw gebruikte IT en laat zien hoe u samen met bb-net iets kunt verhuizen en maatschappelijke verantwoordelijkheid kunt nemen.

Vooruitgang vormgeven betekent het goede voorbeeld geven. Laat je hardware je een beetje groener maken door een meerwaarde toe te voegen aan je oude IT.

Als partner van bb-net zet u zich actief in voor ons milieu en het veilig en duurzaam omgaan met gevoelige data en natuurlijke hulpbronnen. Door ons gezamenlijk partnership versterk je je maatschappelijke betrokkenheid en kan je dit zelfs meenemen in je MVO- of duurzaamheidscommunicatie. Laat uw belanghebbenden zien hoe u natuurlijke hulpbronnen en ons milieu specifiek kunt beschermen door de buiten gebruik gestelde IT te verkopen. Wij helpen u graag verder.

Hand met blad

WIJ COMMUNICEREN SAMEN UW BETROKKENHEID

Levering van goederen door twee mannen

UITWISSELING VAN HARDWARE

Rapporteer vanaf het begin over uw duurzaam IT-beheer. In de vorm van succesverhalen. Het ophalen van uw afgedankte apparaten is een ideaal begin. Laat zien hoe u de hardware een langere levenscyclus kunt geven. Dit zal de berg elektronisch afval verminderen. We ondersteunen je bij het maken van je verhaal en voorzien je van afbeeldingen en informatie.

Overhandiging van het CSR-certificaat

CSR-CERTIFICAAT

Door uw gebruikte IT uit handen te geven, neemt u verantwoordelijkheid, handelt u middelenbesparend en helpt u ons hulpprojecten te ondersteunen die zich tot taak hebben gesteld allerlei soorten onderwijs in binnen- en buitenland te voorzien van IT-hardware. Deze statistieken zijn ideaal voor uw CSR-rapportage. Voor uw verdere communicatie ontvangt u een individueel aangemaakt CSR-certificaat.

Voer de afspraak in de agenda in

EVENEMENTEN

Als u besluit om uw hardware aan uw medewerkers te overhandigen of te schenken nadat deze is ontmanteld, zullen wij u ondersteunen bij de voorbereiding van de apparaten, de daaropvolgende logistiek en de officiële overdracht van de apparaten en public relations. Wij werken al samen met geselecteerde en betrouwbare non-profitorganisaties en kunnen u daarom adviseren.

UW MVO-COMMUNICATIE

Ze doen het goed en praten erover. Gebruik alle communicatiekanalen en kanalen. Wij ondersteunen u hierbij en geven onze ervaring aan u door.

MVO-communicatie via website

website

MVO-communicatie via persberichten

Persbericht

MVO-communicatie via nieuwsbrief

Nieuwsletter

MVO-communicatie via posts op sociale media

Social media berichten

MVO-communicatie via vakbladen

journals

MVO-communicatie via blogposts

Blog

MVO-communicatie via blogposts

MVO-rapport

MVO-communicatie via video's

Foto & Video

ONZE TOEZEGGING DOOR U.

We werken al meer dan 25 jaar aan oplossingen voor de tweede levenscyclus van IT-hardware. We zien onszelf als constructieve activisten die opkomen tegen de verspilling van natuurlijke hulpbronnen in de IT-sector en voor de verantwoord omgaan met gegevens gebruiken.

Door je Oude IT maak onze inzet mogelijk en help ons daarbij Sustainable Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties:

de globale doelstellingen voor duurzame ontwikkeling

Neem contact op.