PRIVE OVERNEMEN VAN UW AREBITS-APPARAAT

VERKOOP VAN WERKNEMERS
EN HET RESERVEREN

Ontvangt u binnenkort uw nieuwe laptop of pc-systeem? Dan kunt u uw vorige trouwe metgezel goedkoop van de werkgever vervangen en deze privé blijven gebruiken. Simpel en veilig.

Kijkt u uit naar uw nieuwe IT-apparatuur, maar wilt u uw oude werktoestel voor privédoeleinden blijven gebruiken? Geen probleem!

bb-net biedt deze dienst aan in samenwerking met werkgevers. Wij verzorgen het gehele traject tot en met de retourlevering op het door jou gewenste adres. De systemen worden visueel herzien en technisch gecontroleerd, gegevens worden verwijderd en een nieuw Windows 10-besturingssysteem wordt geïnstalleerd. Alle voorwaarden en mogelijkheden zijn vooraf met uw werkgever besproken.

Afbeelding kantoorbenodigdheden

de Reserveringsproces

1. RESERVERING

In het onderstaande invoerformulier kunt u persoonlijke gegevens en informatie over het apparaat invoeren, zoals fabrikant, producttype en serienummer. Een klik en de reservering wordt verzonden.

2. UITWISSELING

Nadat u de reservering heeft gemaakt, ontvangt u van ons alle verdere informatie. Het buiten gebruik gestelde apparaat wordt door uw werkgever naar ons gestuurd voor verwerking.

3. OVERNEMEN

Er wordt een technische test uitgevoerd en grondig gereinigd. Bovendien worden alle gegevens verwijderd en wordt een nieuw Windows 10-besturingssysteem geïnstalleerd. Wij sturen u dan een vrijblijvende offerte.

VERDER INFORMATIE VOOR U

  • U kunt alleen een apparaat bij ons reserveren als uw werkgever ermee instemt om het privé aan u door te verkopen. Dit moet in uw bedrijf bekend en goedgekeurd zijn.
  • Nadat het toestel door ons is ontvangen, onderwerpen wij het aan een grondige reiniging en technische test. We verwijderen alle gegevens veilig en in een logboek. Vervolgens installeren we het nieuwe Windows 10-besturingssysteem en alle benodigde stuurprogramma's.
  • Helaas kunnen we niet garanderen dat u uw apparaat ontvangt dat buiten gebruik is gesteld. Het is aan uw werkgever om het apparaat in het bedrijf te blijven gebruiken of aan u te verkopen.
  • De reserveringsfunctie van bb-net is een vrijwillige dienst en is niet wettelijk bindend.
  • Als het apparaat defect is of er onderdelen ontbreken, kunnen we niet garanderen dat het aan u wordt verkocht. We zullen u onmiddellijk informeren.
  • Zodra u uw nieuwe apparaat bij het bedrijf heeft ontvangen, kan het even duren voordat het oude apparaat ons bereikt. Vaak worden er eerst meerdere IT's opgehaald en krijgen wij alleen de opdracht om deze uit een bepaald aantal items op te halen. U kunt er zeker van zijn dat wij u informeren zodra uw oude toestel gereed is.

IK WIL MIJN APPARAAT RESERVEREN

    persoonlijke gegevens





    Informatie over het apparaat