DE JUISTE PARTNER VOOR UW IT-AANKOOP

MARKTVERGELIJKING
VOOR HET REMARKETING

Er zijn talloze verschillen in het omgaan met buiten gebruik gestelde IT in processen, het omgaan met betrouwbaarheid, evaluatie en de belangrijke gegevensbeveiliging en het verwijderen van gegevens. Vergelijk jezelf.

Oude bedrijfshardware bevat meer dan u misschien denkt.

De verkoop van gepensioneerde IT kan waardevolle extra inkomsten opleveren voor bedrijven. Maar men moet de markt zorgvuldig vergelijken.

Veel IT-dienstverleners kopen gebruikte hardware. Het selecteren van de markt is tijdrovend en niet altijd veelbelovend, aangezien veel diensten, zoals professionele gegevensverwijdering, niet duidelijk zichtbaar voor u zijn. Daarom zetten we al onze toegevoegde waarde ten opzichte van andere marktpartijen op een transparante manier bij elkaar.

Zakenman marktvergelijking

DE MARKT EN WIJ.

We laten u het verschil zien op het gebied van veiligheid, transparantie, traceerbaarheid, kwaliteit en samenwerking tussen concurrenten en bb-net.

U krijgt een geschatte prijs, maar die is er niet de klarr Structuur volgt en sich van Project om veranderingen te projecteren. 

Wij als bb-net een intelligente op software gebaseerde prijsstructuur hebben gecreëerd, um je unseren best mogelijke prijs zu leverenn en zo dicht mogelijk bij de stroom Om marktprijzen te zijn. De herziening van deze prijsstructuur is een continu proces en wordt regelmatig herzien en aangepast. Wij garanderen u dat u bij ons niet voor negatieve verrassingen komt te staan.
Het is ook mogelijk om prognoses te maken, zodat u weet welke waarde uw hardware over 12 tot 36 maanden zal hebben.

De apparaten zullen door middel van een barcode en leveringsnummer geïdentificeerd en samengevoegd. Ofwel in een Excel-lijst of een rudimentaire software. 

Wanneer uw levering arriveert, wordt de integriteit en het aantal pallets gecontroleerd. Na het uitpakken van de goederen een barcodescan elk apparaat opgenomen. Daarnaast de fabrikant- en modelgegevens, project- en goederenontvangstnummer. daarna de software vergelijkt automatisch over- of onderweergave. Onjuiste serienummers worden automatisch aangepast met behulp van intelligente matching.

Vind het alleen Er vinden visuele inspecties plaats, die in
4-ogenprincipe kan worden uitgevoerd
. De menselijke factor is hier erg foutgevoelig. 

Volledig automatische mediadetectie. Controleer de
SIM-kaarten
speelautomaten, Dvd-stations, intern USB-sticks, Mediakaartsleuven en harde schijven die moeten worden verwijderd. Als een medium entdeckt of er zijn gegevens gevonden, het getroffen apparaat stopt en er verschijnt een onvermijdelijke foutmelding totdat de oorzaak is verholpen. 

Door handmatige invoer op het apparaat het projectnummer is toegewezen en het verwijderen werd handmatig gestart.

Zodra een apparaat aan staat ons netwerk verbonden en opgestart, het serienummer wordt gebruikt om automatisch de juiste volgorde toe te wijzen. Deze link laadt automatisch de juiste verwijderingsafbeelding in welke de gewenste verwijderingsmethode wordt opgeslagen. Het verwijderingsproces is volledig geautomatiseerd ab zonder dat een medewerker kan of mag tussenkomen. Het door elkaar halen van de apparaten is daarom onmogelijk.

U ontvangt pagina's met pdf-documenten Protocollen voor het wissen van gegevens,die U moet handmatig controleren. Dit is niet alleen inefficiënt, maar ook erg tijdrovend. 

Een handmatige vergelijking van de verwijderingslogboeken is niet nodig, onze software doet dit voor u. U krijgt in duidelijke tekst te zien welk apparaat is verwijderd en welke gegevensdrager mechanisch is vernietigd. Deze vergelijking funktioniert ebenfallsvolledig automatisch via communicatie met de database van de verwijderingssoftwareprovider. 

Harde schijven worden vaak tijdelijk opgeslagen, opgepikt door externe serviceproviders en pas daarna vernietigd. Dies gebeurt in de meeste gevallen zonder softwareondersteuning. 

Zou de verwijdering niet moeten doen mogelijk zijn, aangezien de harde schijf defect is, garanderen wij er een veilig Vernietiging volgens DIN 66399-2 E4 / H5 / T5.  

De vernietiging vindt plaats met een shredder gecertificeerd volgens DIN 66399-2 / ISO 21964-2. U ontvangt hiervan uiteraard een bewijs inclusief het serienummer van de vernietigde datadrager. Ook hier wordt de medewerker met LEAN door het proces geleid.

De apparaten zijn gedeeltelijk geautomatiseerd of worden handmatig in een lijst ingevoerd, die Ze worden dan ter beschikking gesteld. Deze Proces is erg onnauwkeurig en langdurig.

U ontvangt een uitgebreid testrapport met de auditresultaten auf inrichtinge en Serienummer basis. De technische gegevens worden van de apparaten uitgelezen en opgeslagen in onze database. Door middel van een voorgeselecteerde definitie van de schade kan een medewerker elk toestel objectief beoordelen. Onze software berekent op basis van de selectie de uiteindelijke status van het apparaat. Dit zorgt ervoor dat de classificatie altijd hetzelfde is, ongeacht medewerkers en perspectieven. Via de export kan u te allen tijde een kopie ter beschikking worden gesteld. 

Tests worden uitgevoerd zonder of met behulp van aangeschafte software, meestal alleen als inschakeltest. De wensen van klanten kunnen hier niet aan bod komen.

Omdat SAM 100% een in-house ontwikkeling is, kunnen de tests op elk moment worden verbeterd en verder ontwikkeld. Ook de verantwoordelijke afdeling is volledig in eigen beheer. De resultaten van de batterij- of toetsenbordtest worden bijvoorbeeld opgeslagen in onze intelligente database en later in het proces opnieuw geladen. Dit minimaliseert doorlooptijden en overtollige tests worden vermeden.

De CO2-besparing wordt in de regel voor u niet op een positieve manier in de media belicht of alleen als eenmalig bedrag zonder solide basis uitgevoerd.  

Indien u dat wenst, bezorgen wij u aan het einde van het jaar graag een certificaatwaaruit uw CO2-besparing blijkt, tot verwijdering. U bent van harte welkom om deze op een media-effectieve manier te publiceren.

Er zijn selten 100 procent gedefinieerde processen in het bedrijf, en ook niet holistisch Werken van de verschillende afdelingen binnen het bedrijf.
Alle genoemde punten komen samen in het motto “Kwaliteit creëert waarde! ”samen. We trekken allemaal samen. Neem gerust contact met ons op en ontdek het zelf.

Vaak alleen geïnteresseerd in "snel geld" - het grote geheel valt buiten de boot. 

We worden gekenmerkt door langdurige zakelijke relaties - ongeacht de grootte van de partner. Eventuele discrepanties lossen we samen en idealiter op voorhand op.
Trouw aan het motto: "Geven en nemen."

"We beloven u een samenwerking op ooghoogte, gekenmerkt door maximale veiligheid, beste evaluatie van uw gebruikte IT, absolute transparantie en een geweldig team.”

Michaël Bleicher
Manager

Gratis advies
Rollback concept, projectproces of integratie in een duurzaamheidsconcept. Ondersteuning voor uw bedrijf.

Gratis afhalen ✓
Alle hardware in heel Duitsland wordt gratis bij u opgehaald en zelfs uitgepakt. Alles wordt meegenomen.

Gratis gegevensverwijdering ✓
Met blancco-software die is goedgekeurd door BSI, is het verwijderen van gegevens GDPR-compatibel. Alle labels zijn ook verwijderd.

Gratis vernietiging ✓
Defecte harde schijven, tapes, tapes en media worden met hoge veiligheid versnipperd met gecertificeerde shredders.

Gratis verwijdering ✓
Alles dat de tweede cyclus niet haalt, wordt op de juiste manier afgevoerd als een gecertificeerd gespecialiseerd bedrijf.

Gratis CO2-certificaat ✓
Uw ecologische acties worden beloond. Op verzoek ontvangt u een certificaat met de uitstoot die voor uw goede daad is bespaard.

Onmiddellijke betaling van inkomsten ✓
Na optische en technische tests ontvangt u een transparante evaluatie. De betaling wordt direct uitgevoerd.    Alle diensten gratis voor u.
    Tegelijkertijd hoge veiligheid en eerlijke marktprijzen.

    Scroll naar boven