TOEGEVOEGDE WAARDE DIENSTEN VOOR LEASERS

HET HUURT
LIFECYCLE-DIENSTEN

Je zorgt voor moderne IT-apparatuur, efficiënte processen en de beste leasetarieven. Hoge gegarandeerde restwaarden aan het einde van de looptijd zorgen voor verdere marges en een toegevoegde waarde voor klanten.

Hogere restwaarde bij einde huurcontract en gegarandeerde terugkoop.

Voor u en uw klanten mag de IT-levenscyclus niet eindigen bij de laatste leasetermijn, want remarketing zal extra inkomsten genereren.

Voor diverse productgroepen uit de IT-omgeving kunnen wij u een gegarandeerde restwaarde garanderen van de oorspronkelijke waarde al voor de eerste leasetermijn. Ver boven uw berekende restwaarden. Profiteer van de volledige IT-levenscyclus en creëer duurzaamheid en gegevensbeveiliging voor uw partners.

Teaser leasen

ONZE TOEGEVOEGDE WAARDE VOOR U

Hogere restwaarden
via IT-remarketing

Gegarandeerde waarden
door terugkoop

End-of-Life Services
Portfolio-uitbreiding

Duurzaam MVO
met jou en je klanten

Gegevensbeveiliging aan
Einde van de lease

MEHR VEILIGHEID. MEER WAARDE. MEER PERFORMANCE.

Terugkoop & hoge restwaarden

Financiers rekenen gemiddeld vanaf een volledige afschrijving naar een veilige restwaarde van drie tot vijf procent na afloop van de leaseperiode. Met name bij de massaal toenemende financiering van IT-goederen kunnen door samenwerking met een sterke partner significant hogere restwaarden worden behaald, als dit niet bij de gebruiker blijft maar op de markt wordt gebracht. Een minimale restwaarde van 10 procent is gegarandeerd. Bij veel IT-objecten zoals notebooks zijn hogere restwaarden mogelijk. Wij hebben voor u al een restwaardetabel opgesteld met gegarandeerde afkoop en restwaarden op procentuele basis. Wij gaan altijd met u uit van de financieringswaarde. Om te u hoeft geen saaie individuele beoordeling aan te vragen, maar hebben een permanent sterke partner voor IT-leasingobjecten. U heeft ook altijd de mogelijkheid Inkomstenaandeelmodel voor individuele eigendommen om het met ons eens te zijn.
Grafische restwaarde

Terugkoopgarantie voor grote projecten

Naast uw gewone zaken financiert u ook Grote objecten met enkele duizenden eenheden. Hier hangt het van elk procentpunt af om de onderscheiding te ontvangen. Wij staan ​​al in de offertefase aan uw zijde en berekenen de restwaarde voor de gewenste leaseperiode en de betreffende IT-apparatuur. Wanneer u uw bod indient, beschikt u over de schriftelijke zekerheid met betrekking tot de afkoopwaarde en een gegarandeerde afkoop door bb-net met de bijbehorende marketing.

Nauwkeurige rapportage en diensten met toegevoegde waarde

De visuele en technische controle van de lease-aangiften in ons technologiecentrum geeft u een exacte lijst van alle IT-units op basis van serienummers. Dat kan jij ook Kortingen ten opzichte van de huurder of de verzekeringsmaatschappij beweren. Daarnaast kunt u via de Prestaties met toegevoegde waarde zoals de logistiek van de objecten en de veilige verwijdering of vernietiging van gegevens uitsluitend in Duitsland en volgens de Duitse wetgeving. We zullen u alle wettelijk veilige contractdocumenten bezorgen gratis beschikbaar.

EINDE
OF
LEVEN

SERVICE

Laat uw klanten bij ons als partner zien dat u de volledige IT-levenscyclus in kaart brengt. Naast hoge restwaarden toon je ook duurzaamheid en consciëntieusheid. We halen de goederen op aan het einde van de leaseperiode en in geval van een onverwachte voortijdige beëindiging. Verwijder alle gegevens, controleer de apparaten op defecten en breng ze op eigen risico op de markt. U profiteert van onze 25 jaar ervaring.

U genereert extra inkomsten door de actieve verkoop van de diensten met toegevoegde waarde aan het einde van de huurovereenkomst en zo de nieuwe klantenbusiness veiligstellen. Dit kan natuurlijk ook indirect via uw verkooppartnernetwerk. Hier bieden we white label-oplossingen en handelen in uw naam of uw partner.

Dit kan en moet binnenkort onderdeel zijn van uw portfolio op uw website of brochure.

Browserbalk
Muster Leasing AG
header voorbeeld leasing dag

HET HUURT | OPLOSSINGEN
Einde levensduur

Aan het einde van de levensduur dacht Muster Leasing AG vooruit. Wij bieden u gespecialiseerde diensten om de IT-levenscyclus volledig voor u in kaart te brengen - individueel afgestemd op uw behoeften.

De levenscyclus van IT houdt niet op bij het buiten gebruik stellen van de units. Er moet veel gebeuren. Hiervoor bieden wij samen met onze partner een totaaloplossing aan. Gevoelige bedrijfsgegevens worden op een volledig gecertificeerde manier verwijderd en eerder ter plaatse ingepakt en verwijderd door getraind personeel. Nadat de apparaten zijn gecontroleerd, a gedetailleerde rapportage en remarketing. Alle stappen zijn gecertificeerd en worden uitgevoerd in Duitsland. Daarnaast handelt u duurzaam en ecologisch u kunt uw behandeling van buiten gebruik gestelde EDP ook opnemen in uw CSR-rapport met sterke communicatie. 

Uw voordelen door de end-of-life service bij Muster Leasing AG:

 • Volledige, zorgeloze verwerking vanuit één bron
 • Zeer veilige verwijdering of vernietiging van gegevens volgens internationale normen
 • Gecertificeerde services in elke processtap
 • Gekwalificeerde marketing van IT-hardware
 • Milieuvriendelijke verwijdering van defecte apparaten

Grijp de kans

en neem nu Contact op.

  MEHR ERVAREN

  Wellicht bent u ook geïnteresseerd in deze aanvullende pagina's en artikelen over IT-acquisities en IT-remarketing.

  Scroll naar boven