WIJ KOPEN HET VERVANGEN

GEBRUIKTE WERKSTATIONS: AANKOOP MET ERVARING

Bij ons verkoopt u uw gebruikte en afgedankte werkstations - profiteer van jarenlange ervaring met onze werkstationaankoop voor bedrijven: zorgeloos met verzameling, gegevensverwijdering en uiterst eerlijke marktprijzen.

Aankoop van professionele werkstations met volledige service

Als het gaat om draagbare mobiele en desktopwerkstations, hebben bedrijven de beste prestaties nodig voor uitgebreide taken. Bedrijven zijn altijd aangewezen op nieuwe modellen om up-to-date te blijven. bb-net is uw partner als het gaat om de aankoop van afgedankte werkstations. U verkoopt ons uw buiten gebruik gestelde en buiten gebruik gestelde werkstations en realiseert, afhankelijk van de staat en modelseries, toch hoge restwaarden en inkoopprijzen.

De focus ligt hierbij op de merken:

  • Dell
  • Lenovo
  • Hewlett Packard (HP)
  • Fujitsu

Uiteraard ontvang je vooraf graag persoonlijk advies over de aanschaf van een werkplek. Wij bieden u onze volledige service met verpakking, transport, gegevensverwijdering en alle rapportage.

Aankoop van werkstations en meer

Uiteraard nemen we niet alleen high-end apparaten en systemen zoals werkstations terug, maar kopen we ook tal van andere IT-producten en componenten in. Wij zijn dé inkoopspecialist voor uw gehele IT-infrastructuur en haar componenten. Profiteer van onze jarenlange ervaring in werkplek- en IT-aankopen.

Aankoop van verdere zakelijke IT