WIJ KOPEN HET VERVANGEN

TABLETAANKOOP VOOR ZAKEN

Bij ons verkoopt u gemakkelijk en gemakkelijk uw gebruikte en afgedankte bedrijfstablets. Onze B2B tablet-aankoopservice is absoluut zorgeloos voor u: wij zorgen voor verzameling, gegevensverwijdering en remarketing.

iPad Pro en Android tablets verkopen: full-service aankoop full

Bedrijven en serviceproviders vertrouwen meestal op de nieuwste generatie tablets om veiligheids- en prestatieredenen. Een constante verandering naar de nieuwste modellen is daarom belangrijk en correct. Dit is precies waar bb-net de ideale partner is in het B2B gebied.

U verkoopt ons uw afgedankte en oude tablets van bijvoorbeeld Microsoft, Apple of Samsung en haalt toch realistische restwaarden. Voordat u een tablet aanschaft, adviseren wij u uiteraard uitgebreid. Wij bieden u onze volledige service bij de aankoop van tablets: verpakking, transport, gegevensverwijdering en alle rapportage is aan ons. Wij bieden eerlijke marktprijzen die vergelijkbaar zijn met andere koopportalen.

Meer dan alleen tablets kopen: wij nemen uw bedrijfshardware over

Natuurlijk nemen we niet alleen tablets terug voor aankopen, maar ook het hele assortiment IT-producten:

  • Laptops
  • computer
  • displays
  • workstations
  • server

Wij zijn uw terugkoopspecialist voor de gehele IT-infrastructuur - neem contact met ons op en wij zullen de aankoop van uw niet meer gebruikte tablets gemakkelijker en gemakkelijker voor u afhandelen.

Aankoop van verdere zakelijke IT