WIJ KOPEN HET VERVANGEN

GEBRUIKTE LAPTOPS & NOTEBOOKS: EENVOUDIG TE KOPEN

Verkoop uw gebruikte en afgedankte laptops en notebooks van uw bedrijf. Wij bieden u een zorgeloze full service bij de aankoop van oude laptops en meer. Inclusief verzameling, gegevensverwijdering en remarketing!

Wat te doen met gebruikte laptops en notebooks?

Heeft u oude, gebruikte of defecte notebooks of laptops die uw bedrijf niet meer gebruikt of nodig heeft en wilt verkopen?

bb-net is uw partner voor de aankoop van IT-hardware zoals laptops en notebooks. In de IT-bedrijfsomgeving worden meestal apparaten van topfabrikanten gebruikt, die in goede staat ook een goede aanschafprijs opleveren. Dit bevat:

  • Lenovo
  • Hewlett Packard (HP)
  • Dell
  • Fujitsu
  • Microsoft

Met name bij deze laptop- en notebookmerken behaalt u de hoogste bijverdienste bij de aan- en verkoop van nieuwe hardware die het herfinancieren van nieuwe hardware mogelijk maakt. In vergelijking met andere inkoopdiensten en portalen bereikt u bij ons eerlijke en realistische marktprijzen. Uiteraard zorgen wij, indien u dat wenst, voor verpakking, transport, gegevensverwijdering en rapportage op maat.

Meer dan alleen laptops kopen: wij kopen uw oude apparaten in

We kopen natuurlijk niet alleen notebooks en laptops in, we kopen ook veel andere productgroepen in. Wij zijn dé inkoopspecialist voor uw gehele IT-infrastructuur. Door middel van gerichte remarketing zorgen wij ervoor dat uw IT wordt hergebruikt.

Teaser hardware laptop notebooks

Aankoop van verdere zakelijke IT

Scroll naar boven