WIJ KOPEN HET VERVANGEN

AANKOOP GEBRUIKT
MOBIELE TELEFOONS & SMARTPHONES

Bij ons verkoopt u uw gebruikte en buiten gebruik gestelde mobiele telefoons en smartphones. Zorgeloos met het verzamelen, verwijderen van gegevens en uiterst eerlijke marktprijzen.

Bedrijf vertrouwen meestal op de nieuwste generaties draagbare metgezellen voor smartphones om veiligheids- en prestatieredenen. Een constante verandering is daarom belangrijk en correct. Dit is precies waar bb-net de ideale partner is. Ze verkopen ons Je ontmantelde en oude smartphones evenals mobiele telefoons en toch eerlijke marktwaarden bereiken, bijvoorbeeld van de Apple-merken Huawai of Samsung. Uiteraard ontvang je vooraf het advies dat je nodig hebt. We nemen er dan een over compleet-Service met verpakking, transport, gegevensverwijdering en alle rapportage.  

Natuurlijk nemen we niet zomaar kleine mobiele apparaten terug maar ook het volledige scala aan IT-producten zoals laptops, computers, beeldschermen, Werkstations en servers. Wij zijn Haar Terugkoopspecialist voor sterven volledige IT-infrastructuur. 

Teaser hardware mobiel smartphone

Aankoop van verdere zakelijke IT

Scroll naar boven