WIJ KOPEN HET VERVANGEN

AANKOOP GEBRUIKT
MOBIELE TELEFOONS & SMARTPHONES

Bij ons verkoopt u als bedrijf uw gebruikte en afgedankte mobiele telefoons en smartphones. Onze aankoop van mobiele telefoons en smartphones is volledig zorgeloos voor u met verzameling, gegevensverwijdering en uiterst eerlijke marktprijzen bij de aankoopdiensten en portals.

Blijf op de hoogte: Mobiele telefoon en smartphone aankopen speciaal voor bedrijven

Als het om smartphones gaat, vertrouwen bedrijven om veiligheids- en prestatieredenen meestal op de nieuwste generaties draagbare metgezellen. Een constante verandering is daarom belangrijk en correct. Dit is precies waar bb-net de ideale partner is voor aankopen van mobiele telefoons en smartphones in de B2B-omgeving. U verkoopt ons uw afgedankte en oude smartphones en mobiele telefoons en haalt toch eerlijke marktwaardes, bijvoorbeeld van de merken Apple, Huawei of Samsung. Uiteraard krijgt u vooraf het advies dat u nodig heeft om iPhone en Co. zo goed mogelijk te verkopen. Bij het kopen van mobiele telefoons en smartphones nemen we een complete service voor onze rekening met verpakking, transport, gegevensverwijdering en alle rapportage en remarketing.

Meer dan alleen een mobiele telefoon kopen

Natuurlijk nemen we niet alleen kleine mobiele apparaten terug. Naast de inkoop van mobiele telefoons en smartphones bieden wij ook het gehele assortiment ICT-producten en bedrijfshardware aan zoals laptops, computers, beeldschermen, werkstations en servers. Wij zijn uw inkoopspecialist voor de gehele IT-infrastructuur.

Teaser hardware mobiel smartphone

Aankoop van verdere zakelijke IT