WIJ KOPEN HET VERVANGEN

AANKOOP VAN GEBRUIKTE HARDE SCHIJVEN & SSD'S

Wij zijn uw partner voor de aankoop van afgedankte harde schijven en SSD's: zorgeloos met ophaling, gegevensverwijdering en uiterst eerlijke marktprijzen. Profiteer van onze ervaring met het inkopen van bedrijfshardware.

Uw full-service partner als het gaat om de aanschaf van harde schijven en SSD's

Wij kopen uw individuele datadragers in, of het nu gaat om een ​​standaard harde schijf in 3.5" of 2.5" formaat of alle SSD's. Bij het kopen van afgedankte harde schijven en SSD's is de prijs afhankelijk van de hoeveelheid en homogeniteit en de grootte van de gegevensopslag. Wij bieden u en uw bedrijf onze full service:

  • volledige gegevensresolutie en vernietiging
  • Zeer veilige vernietiging van alle elementen zoals printplaten en defecte onderdelen met verificatie
  • gedetailleerde rapportage van onze diensten

Met onze aankoopservice voor harde schijven lossen we uw mogelijke databeveiligingsproblemen op en bieden we duurzame remarketing. Op verzoek verzorgen wij voor bb-net het inpakken van de gegevensdragers en de gehele logistiek.

Meer dan alleen harde schijven en SSD's kopen

We nemen niet alleen individuele harde schijven terug, maar ook veel andere IT-eenheden zoals notebooks, desktop-pc's, werkstations, displays, tablets of smartphones. Wij zijn uw inkoop- en remarketingspecialist voor de gehele IT-infrastructuur in uw organisatie.

Teaser Hardware harde schijf Ssd

Aankoop van verdere zakelijke IT