WIJ KOPEN HET VERVANGEN

GEBRUIKTE COMPUTER & PC: PROFESSIONELE AANKOOP

Bij ons verkoopt u uw gebruikte en afgedankte computers en pc's. Met onze pc-aankoopservice profiteert u van jarenlange ervaring en expertise: zorgeloos bij verzameling, gegevensverwijdering en uiterst eerlijke marktprijzen.

Voor bedrijven:
PC-aankoop met volledige service

Heeft uw bedrijf oude client- en desktopcomputers die u niet meer nodig heeft en wilt verkopen? bb-net is uw partner voor de aankoop van IT-hardware - of het nu gaat om mini-pc, desktop, tower of ultrakleine varianten en de resterende voorraad in uw bedrijf. Met deze merken behaal je de hoogste restwaarde en inkoopprijzen, zeker bij in- en verkoop van pc's:

  • Lenovo
  • Hewlett Packard (HP)
  • Dell
  • Fujitsu

Uiteraard verzorgen wij, indien u dat wenst, de verpakking, het transport, de gegevensverwijdering en de rapportage op maat.

Niet alleen pc-aankoop:
Wij zijn uw partner op het gebied van inkoop en remarketing

Heeft u naast pc's nog andere buiten gebruik gestelde IT-apparaten zoals beeldschermen, notebooks, laptops, tablets, smartphones of onderdelen zoals harde schijven, processors en moederborden die interessant zijn voor aan- en verkoop? Wij zijn de gebruikte en remarketing specialist voor uw gehele IT-infrastructuur.

Teaser hardware computer pc

Aankoop van verdere zakelijke IT

Scroll naar boven