TRANSPORT, DETECTEER & VERNIETIG GEGEVENS VEILIG

GEGEVENS VERWIJDEREN
GECERTIFICEERD VEILIG

Het veilig wissen van de harde schijf en SSD van uw oude apparaten heeft de hoogste prioriteit. We hebben hiervoor al alle contracten voorbereid en bieden een wettelijk conforme, BSI- en DSVGO-conforme en gecertificeerde oplossing.

Secure Gratis gegevensvernietiging voor uw gegevens en uw organisatie.

Gratis advies
Rollback concept, projectproces of integratie in een duurzaamheidsconcept. Ondersteuning voor uw bedrijf.

Gratis afhalen
Alle hardware in heel Duitsland wordt gratis bij u opgehaald en zelfs uitgepakt. Alles wordt meegenomen.

Gratis gegevens verwijderen
Met blancco-software die is goedgekeurd door BSI, is het verwijderen van gegevens GDPR-compatibel. Alle labels zijn ook verwijderd.

Gratis vernietiging
Defecte harde schijven, tapes, tapes en media worden met hoge veiligheid versnipperd met gecertificeerde shredders.

Gratis verwijdering
Alles dat de tweede cyclus niet haalt, wordt op de juiste manier afgevoerd als een gecertificeerd gespecialiseerd bedrijf.

Gratis CO2-certificaat
Uw ecologische acties worden beloond. Op verzoek ontvangt u een certificaat met de uitstoot die voor uw goede daad is bespaard.

Onmiddellijke betaling van inkomsten ✓
Na optische en technische tests ontvangt u een transparante evaluatie. De betaling wordt direct uitgevoerd.

VOOR JOUW VEILIGHEID CONTACT MAKEN

Wij bieden u een uitgebreid, state-of-the-art BSI-conform concept om u gratis te beschermen. Bedrijven hebben niet alleen een plicht tot gegevensbescherming sinds de introductie van de nieuwe AVG. U moet verantwoord en in overeenstemming met de wet omgaan met gevoelige gegevens, bijvoorbeeld als u een laptop of pc verkoopt en de gegevens laat verwijderen. Toch komt het vaak voor dat interne bedrijfsgegevens niet correct worden verwijderd. De dataschandalen nemen toe - en de daaruit voortvloeiende schade kan al snel in de miljoenen lopen. Controleer daarom zorgvuldig bij wie u uw gebruikte hardware achterlaat.  Veiligheid heeft prioriteit in elke processtap

  LOGISTIEK
  VEILIGHEID

  Bij zeer gevoelige data speelt de veiligheidsfactor een centrale rol zodra deze uw bedrijf verlaat. Met onze gecertificeerde partners kunnen we vanaf de eerste minuut een veilige afhandeling garanderen.

  VERWIJDEREN
  VEILIGHEID

  De gegevensvernietiging wordt uitgevoerd door geselecteerd, geschoold gespecialiseerd personeel in een speciale beveiligingsruimte met behulp van speciaal ontwikkelde software.

  IT
  VEILIGHEID

  De beveiliging van uw gegevens vanaf het moment dat deze binnenkomen, maakt deel uit van onze dienstverlening. Alle gebouwen zijn VdS-alarmbeveiligd, videobewaking en toegangscontrole. IT-beveiligingsaudits bevestigen dat dit een bovengemiddelde 96% is.

  GEGEVENSBESCHERMING IS KWESTIE VOOR DE BAAS

  Ondanks de noodzakelijke functionaris voor gegevensbescherming heeft gegevensbescherming nog steeds de hoogste prioriteit. Het is niet voldoende om intern of extern een geschikt persoon in te huren. De enige verantwoordelijkheid voor gegevensverwerking en gegevensbescherming ligt bij het bedrijf zelf. Dit maakt duidelijk dat het management aansprakelijk is voor overtredingen. Daarom zorgen we voor een juridisch veilige contractuele basis en een foutloze gegevensopschoning.

  Gegevensbescherming heeft de hoogste prioriteit

  Outsourced data processing

  Vereist voor het verwerken van directories en overeenkomsten met serviceproviders en opslag- en verwerkingsproviders voor bedrijfsgegevens. Ook op het gebied van marketing van gebruikte IT is een ADV een absolute MUST en de wettelijke basis. Achtergrond: Als er gegevens op de datadrager staan, heeft u een duidelijke regeling nodig over hoe er mee wordt omgegaan en welke plichten en rechten daaruit voortvloeien. Zonder deze ADV mag geen enkele harde schijf van een apparaat worden verwijderd of zelfs maar worden verwijderd.

  Logistiek

  Een geschikte opslaglocatie en veilig transport moeten voor aanvang worden opgehelderd. Afsluitbaar en verzegelbaar Transportkisten zijn bij ons standaard. Deze worden gratis of, afhankelijk van de periode, tegen betaling verstrekt. Niet alleen de veiligheid, maar ook de integriteit van de goederen is belangrijk voor een hoge verkoop. In de loop van de logistiek bieden wij bijvoorbeeld GPS gecontroleerd transport of onverpakte ophaling. Indien u dat wenst, kunnen wij de serienummers voor u opnemen.

  Verzekering

  Wij helpen ons gebouw te beschermen zodat uw goederen en gegevens veilig zijn tot de eigendomsoverdracht VdS-gecertificeerde alarmsystemen. De elektronisch bewaakte toegangscontrole biedt ook extra bescherming. een Het verzekeringsconcept beschermt u in het ergste geval tegen diefstal, vandalisme of milieuschade.

  Controle

  In aanvulling op Inbraakalarmsysteem zijn alle veiligheidsrelevante gebieden met een ruimtebewaking gemonteerd. Zodra de goederen arriveren, kunnen we begrijp alle bewegingen naadloos en, indien nodig, bewijs leveren van video-opnamen van meerdere dagen.

  Gekwalificeerd bedrijf voor gegevensvernietiging

  ZN datavernietigingsbedrijf

  Certificering met testen en bewaken op basis van de vereisten van de federale gegevensbeschermingswet volgens DIN 66399-3.

  blancco ITAD partner

  bb-net is een blancco Silver ITAD-partner

  IT-refurbishers met een groot aantal gegevensverwijderingen hebben de Blancco ITAD-partnerstatus en weerspiegelen dus de professionaliteit die u nodig hebt.

  IT-beveiligingsaudit

  IT-beveiligingsaudit

  Het uitvoeren van een vrijwillige audit door gecertificeerde IT-beveiligingsauditors en IT-compliancemanagers bevestigt een beveiligingsniveau van 96%.

  ALLEEN VERWIJDEREN NIET GENOEG

  Veel concurrenten adverteren dat u de gegevens van uw apparaten kunt wissen, maar het wissen van gegevens is niet altijd het wissen van gegevens. Een compleet beveiligings- en softwareconcept maakt deel uit van een verstandige gegevensverwijdering. Daarom moet u zich niet alleen concentreren op de service Gegevens wissen let op, maar vraag je af wat er precies achter zit en hoe het werkt. Hier heeft bb-net een bijna unieke aanpak in de industrie. De combinatie van een drietraps systeem en het in eigen huis ontwikkelde Software-oplossing SAM bieden u absolute zekerheid.

  Beveiligingsconcept gegevensbeveiliging

  ALLEEN BB-NET HEEFT SAM

  SAM is de afkorting van speciaal ontwikkelde software die automatisch alle deelbewerkingen uitvoert en de medewerker LEAN begeleidt. Bij bb-net is Manufacturing 4.0 geen visie, maar een realiteit. Een absoluut hoogtepunt zijn de gebiedsgegevens binnen de omgeving. Keer op keer lees je zinnen als: "We gebruiken getraind personeel om gegevens te verwijderen." Maar iedereen weet dat software foutloos en betrouwbaarder werkt. We hebben een getraind team om te controleren, maar het echte werk wordt gedaan door de computergestuurde software. Alle data en media worden volledig elektronisch en automatisch herkend en gelogd. Hiervoor worden de apparaten aangestuurd door de innovatieve software vanaf het punt waarop ze zijn aangesloten op het netwerk, zodat er vrijwel geen menselijke tussenkomst nodig is.

  notebook met software sam

  3-STAPPEN DATAVEILIGHEIDCONCEPT

  NIVEAU 1
  HERKENNING
  VAN DE GEGEVENS
  NIVEAU 2
  DOORZICHTIG
  VAN DE GEGEVENS
  NIVEAU 3
  VERNIETIGEN
  VAN DATADRAGERS

  GEGEVENSHERKENNING

  een Gegevensverwijdering of vernietiging van gegevensdragers alle inhoud van Gegevens worden herkend. In het geval van een laptop kunnen dit bijvoorbeeld simkaarten zijn met telefonie- en contactgegevens, mediakaarten zoals SD-kaarten, beveiligingskaarten voor datatoepassingen, USB-adapters die als dongles fungeren, optische gegevensdragers zoals cd of dvd, interne harde schijven (HDD's) of SSD's stickers en notities kunnen ook rechtstreeks op het apparaat worden aangebracht. Er is ook een veelvoud aan mogelijke opslaglocaties in andere eenheden zoals computers, servers, mobiele telefoons of zelfs printers. Wij als marktleiders hebben ontwikkelde eigen softwareapplicatiesdie alle bouwstenen vinden, deze naadloos rapporteren, verwijder het van het apparaat en stuur het vervolgens voor blussen of versnipperen. Een puur vierogenprincipe (zoals vaak het geval is bij concurrenten) op basis van werkinstructies is hier niet voldoende, omdat het foutenpercentage te hoog is.

  GEGEVENSVERWIJDERING

  Met blanco we hebben de beste methode om veilig gegevens op opslagapparaten te wissen, ongeacht de technologie. Elk De gebruikte blusprocedure is gecontroleerd en gecertificeerdom te zorgen voor naleving van nationale en wereldwijde voorschriften voor gegevensbescherming. U krijgt een ondertekend, verzegelde en protocol voor het wissen van digitale gegevens zijn beschikbaar voor elke individuele datadrager. Binnen ons We gebruiken SAM-software op de achtergrond voor applicaties en dataverbindingen door blancco. Als Silver Partner kunnen we aanzienlijk meer middelen gebruiken en de nieuwste technologieën en informatie uit eerste hand ontvangen.

  GEGEVENSVERWOESTING

  Vernietiging van datadragers is noodzakelijk indien dit het gevolg is van Gebreken kan niet worden verwijderd. Dit is de enige manier om veiligheid te garanderen. Er zijn ook datadragers, zoals harde schijven die vanwege hun leeftijd niet op de markt kunnen worden gebracht, maar ook mobiele telefoons en smartphones, LTO-tapes en mediakaarten. De enige manier om zelfs aan de hoogste behoeften te voldoen moet worden versnipperd en vernietigd met gecertificeerde mediavernietigers volgens DIN 66399-2, ISO 21964-2. Deze systemen bevinden zich ook in ons absoluut beveiligde technologiecentrum. Transport naar een serviceprovider is niet nodig.

  harde schijven
  DIN 66399 H4 en H5

  SSD, smartphone en tablet
  DIN 66399 E4

  Tapestations en media
  DIN 66399 T5

  Vernietiging van harde schijf met shredder
  DIN 66399_H4
  DIN 66399 H4
  DIN 66399_H5
  DIN 66399 H5
  DIN 66399_E4
  DIN 66399 E4

  SIE VRAGEN - WIJ ANTWOORD

  Wat is het verschil tussen eenvoudige en veilige, gecertificeerde gegevensverwijdering?

  Sommige bedrijven hebben de pc volledig gewist met het besturingssysteem in de vorm van formatteren, wat vaak wordt omschreven als eenvoudig gegevens wissen. Dit heeft echter niets te maken met het verwijderen van gegevens, aangezien de gegevens met eenvoudige middelen kunnen worden hersteld. Er is in deze zin geen gecertificeerde verwijdering van gegevens, alleen het proces van het verwijderingsproces tijdens de gegevensvernietiging kan worden gecertificeerd, met de BSI-gegevensverwijdering is er de mogelijkheid om GDPR-compatibel te verwijderen. Aan de andere kant is er een veilige gegevensverwijdering en beschrijft de combinatie van verwijderingsalgoritme, procesvolgorde en het medium dat moet worden verwijderd. Dit bepaalt ook de duur van het verwijderingsproces.

  Hoe wordt de vernietiging van gegevensdragers gedefinieerd volgens DIN EN 66399?

  DIN 66399-1 beschrijft de algemene principes en voorwaarden van gecertificeerde gegevensvernietiging. Datadragers zoals HDD's, SSD's, LTO-tapes, CD's, smartphones of tablets worden vernietigd volgens DIN 66399-2 met veiligheidsniveaus E4, T5, O4 en H5. De eisen voor vernietiging van gecertificeerde gegevensdragers worden aan de vernietigingsmachine gesteld. H5 beschrijft de vernietiging van harde schijven met een maximale shreddergrootte van 320 mm² (10% tolerantie tot 800 mm²). De vernietiging van datadragers van smartphones, tablets en SSD's wordt aangegeven met E4 - hier is de maximale grootte van de shredder 30 mm² (10% tolerantie tot 90 mm²). DIN 66399-3 beschrijft het proces van gegevensvernietiging.

  Waarom veilige gegevensvernietiging?

  Een simpele dataverwijdering is tegenwoordig niet meer voldoende om verantwoord om te gaan met bedrijfs- en klantdata conform de AVG. Bij verlies of misbruik van gegevens bestaat de kans op hoge boetes en strafrechtelijke sancties. U moet uw gegevens laten verwijderen, bijv. B. van een professionele refurbisher. Een schriftelijke bevestiging van de verwijdering van de gegevens is essentieel. Ter bescherming van uw datadragers dienen ook veiligheidscontainers te worden gebruikt.

  Wat is het verschil tussen “verwijdering” en “vernietiging” voor datadragers?

  De datadragers komen bij het afvoeren veelal ongemarkeerd terecht op de stortplaats bij het verwijderingsbedrijf, waar uw gegevens vrij toegankelijk zijn en niet beschermd zoals een gecertificeerde dataverwijdering. Als de harde schijf wordt vernietigd, worden de gegevensdragers mechanisch vernietigd met een shredder en kunnen ze niet worden hersteld. Hierbij moet het veiligheidsniveau in acht worden genomen. Schijfvernietiging op locatie is een gangbare praktijk om ervoor te zorgen dat de schijven uw bedrijf niet in goede staat verlaten.

  Scroll naar boven