HARDWARE HET AANKOOP VEILIG & GECERTIFICEERD

HET AANKOOP OPLOSSINGEN
VOOR GEBRUIKT HET

bb-net koopt hardware van bedrijven, overheden, lease- en systeemhuizen met individuele oplossingen. Wij bieden alle procesonderdelen gratis aan bij de IT-inkoop van consulting, logistiek, testen, datavernietiging en verwijdering. Sinds 25 jaar!

Alle IT-aankoopdiensten gratis.
Tegelijkertijd hoge veiligheid en eerlijke marktprijzen.

Gratis advies
Rollback concept, projectproces of integratie in een duurzaamheidsconcept. Ondersteuning voor uw bedrijf.

Gratis afhalen ✓
Alle hardware in heel Duitsland wordt gratis bij u opgehaald en zelfs uitgepakt. Alles wordt meegenomen.

Gratis gegevensverwijdering ✓
Met blancco-software die is goedgekeurd door BSI, is het verwijderen van gegevens GDPR-compatibel. Alle labels zijn ook verwijderd.

Gratis vernietiging ✓
Defecte harde schijven, tapes, tapes en media worden met hoge veiligheid versnipperd met gecertificeerde shredders.

Gratis verwijdering ✓
Alles dat de tweede cyclus niet haalt, wordt op de juiste manier afgevoerd als een gecertificeerd gespecialiseerd bedrijf.

Gratis CO2-certificaat ✓
Uw ecologische acties worden beloond. Op verzoek ontvangt u een certificaat met de uitstoot die voor uw goede daad is bespaard.

Onmiddellijke betaling van inkomsten ✓
Na optische en technische tests ontvangt u een transparante evaluatie. De betaling wordt direct gedaan bij de IT-aankoop.

VERKOOP GEBRUIKTE HET

  Preview grafische uitlegvideo IT-aankoop

  HET AANKOOP: WIJ VERWERKEN ALLE IT-PRODUCTEN

  LAPTOP
  NOTEBOOK
  COMPUTER
  WERKSTATION
  MONITOR
  DISPLAY
  SMARTPHONE
  TABLET
  SERVER
  INFRASTRUCTUUR
  PRINTER
  MFP-SYSTEMEN

  ONZE IT-AANKOOP BIEDT DE JUISTE OPLOSSING VOOR UW BEHOEFTEN

  Door IT in te kopen, neemt bb-net gebruikte hardware over van bedrijven, overheden, financiers en dienstverlenende bedrijven in vrijwel elke omvang. Afhankelijk van de leeftijd en conditie zijn ook kleine aantallen mogelijk bij aanschaf van IT-hardware. Met name homogene IT-apparaten met een hoeveelheid van 50 of meer halen hogere restwaarden. Door verouderde IT-hardware aan te schaffen, kunnen bedrijven waardevolle extra inkomsten genereren. Tegelijkertijd bevatten gegevensdragers vaak bedrijfsinformatie die relevant is voor de beveiliging. De samenwerking met bb-net als IT lifecycle partner bij IT-aankoop garandeert de professionele afhandeling van hardware en datadragers die gecertificeerde gegevensverwijdering en gegevensvernietiging en maakt tegelijkertijd maximale restwaarden mogelijk door verwerking en Remarketing uit één hand. Apparaten of afzonderlijke onderdelen die niet kunnen worden gerecycled, worden geschonken aan het algemeen nut of worden op een gecertificeerde manier verwijderd in geval van een defect. bb-net is ook de eerste Duitse processor die wordt gebruikt werkt volledig klimaatneutraal. Goed voor het milieu en goed voor jou. Verkoop nu oude hardware en profiteer van alle voordelen.

  COMPANY
  OPENBARE FACILITEITEN

  SYSTEEM HUIS
  IT-DIENSTVERLENER

  LEASING AANBIEDER
  IT-FINANCIEREN

  GREEN-IT DOOS
  KLEINE CIJFERS

  Technologiecentrum van bovenaf

  TECHNOLOGIE CENTRUM

  De hoge technische en organisatorische maatregelen vanuit het oogpunt van IT-beveiliging in combinatie met onze volledig speciaal ontwikkelde softwareoplossing maken ons centrum in IT-inkoop een van de leiders en beste in Duitsland.

  GEDETAILLEERDE INFORMATIE

  Leer er meer over zoals de typische Proces van de IT-aankoop werkt en hoe we u absoluut geven Data Security in verhouding tot Gegevens wissen en bieden gegevensvernietiging. Maar ook hoe u gewetensvol omgaat met gebruikte IT in de duurzame communicatie en neem MVO-rapportages op. Het verkopen van gebruikte pc-hardware is zeker de moeite waard! Een uitgebreide Marktvergelijking toont je de Voordelen van bb-net, evenals de transparante prijsstelling van onze diensten.

  BB-NET IT AANKOOP
  DE PROCESSTROOM

  GEGEVENS VERWIJDEREN
  DATA VERNIETIGING

  HANDEL DUURZAAM
  EN COMMUNICEREN

  IT-APPARATUUR
  VERKOOP VAN WERKNEMERS

  Hoe werkt de IT-aankoop van gebruikte hardware?

  Maak een lijst van de hardware die u wilt remarketing. Uw refurbisher moet u kunnen adviseren over de afzonderlijke processtappen. Te beginnen met de logistiek, waarin apparaten worden uitgepakt, inclusief gps-monitoring. Tot en met de rapportage van de apparaten op basis van fabrikant en serienummer. De processor moet een aanpak bieden om de apparaten via een netwerk op te starten en zo alle datadragers en media automatisch te herkennen. Uw gegevens zijn bijzonder veilig bij het verkopen van IT. Als er ongewenste gegevens via de netwerktechnologie naar boven komen, moet u kunnen beslissen of deze op een gecertificeerde manier moeten worden versnipperd en voor verwijdering moeten worden verzonden. Besluit nu om IT te kopen en te profiteren van remarketing. Informeer gratis naar de aanschaf van pc-hardware bij het professionele bb-net!

  Welke gebruikte IT-apparaten kunnen worden verkocht?

  Alle devices die geschikt zijn voor remarketing en zijn van bekende fabrikanten als HP, Lenovo, Dell en Fujitsu. In het algemeen kan men echter zeggen dat apparaten zoals notebooks, smartphones, tablets, beeldschermen, werkstations en servers kunnen worden verkocht als gebruikte hardware voor IT- of hardware-aankopen. Alle apparaten die niet geschikt zijn voor remarketing, moeten door de verwerker gecertificeerd worden voor verwijdering; ook hier kunnen afzonderlijke componenten opnieuw op de markt worden gebracht.

  Is de IT-aankoop alleen voor oude apparaten?

  Leeftijd heeft een grote invloed op de waarde van remarketing. Nieuwe activa zoals laptops, pc's, TFT's en werkstations, evenals gebruikte apparaten van bekende fabrikanten zijn geschikt om IT-hardware aan te schaffen. Deze kunnen bijvoorbeeld afkomstig zijn van korte termijn verhuur, maar ook van gebruikte hardware met een lange gebruiksperiode. Als vuistregel geldt dat als u oude hardware wilt verkopen, de apparaten niet ouder mogen zijn dan tien jaar. Het kopen van computerhardware is ook de moeite waard voor apparaten die niet erg nieuw zijn.

  Is het zelfs de moeite waard om gebruikte apparatuur te verkopen?

  In tegenstelling tot de IT-aankoop is de pure verwijdering niet alleen financieel onaantrekkelijk, maar vervuilt het ook het milieu. Er zijn bedrijven die hardware aankopen online aanbieden, maar je moet achteraf hoge kortingen verwachten. Bij remarketing via een geaccrediteerde refurbisher staat de volledige korting al vast bij het indienen van de aanbieding. Daarnaast behoudt u de controle over uw datadragers en wat ermee moet gebeuren. Conclusies over uw bedrijf via een remarketingapparaat zijn volkomen onmogelijk.

  Waarom is gegevensbescherming zo belangrijk?

  Elke dag wordt wereldwijd 2,5 miljard gigabyte aan data gegenereerd. Iedereen die zich een datalek veroorlooft, oogst aanzienlijke reputatieschade en hoge boetes. Overtredingen van de verplichtingen onder art. 33, 34 AVG kunnen door de toezichthoudende autoriteit worden bestraft met een boete van maximaal tien miljoen euro of twee procent van de jaaromzet die wereldwijd wordt behaald. Gegevensbescherming heeft de hoogste prioriteit - ook op het gebied van aansprakelijkheid. Veilige detectie, verwijdering of vernietiging van gegevensopslagmedia is een centraal element van IT-herstel.

  Wat gebeurt er met de gegevens op printers of smartphones?

  Met name afgedankte apparaten bevatten vaak gevoelige gegevens die niet in verkeerde handen mogen vallen. Een eenvoudige verwijdering is hier zeker niet voldoende. Vooral mobiele telefoons en smartphones veranderen datadragers en mogen niet worden doorverkocht zonder te worden verwijderd. Het schone procesgedeelte van het verwijderen van gegevens is hier essentieel. Bij aanschaf of remarketing van IT bij een professionele refurbisher, moeten deze devices een schoon proces doorlopen dat wordt aangestuurd door de software via het netwerk.

  Nicholas Maier

  Nicholas Maier, die industrieel ingenieur studeerde, is key accountmanager inkoop en sterk betrokken bij de uitvoering van grote IT-inkoopprojecten.

  Pas in 2017 stapte hij van de Stuttgartse werkgever Porsche van de autosportafdeling over naar bb-net. Zijn passie voor auto's, zeg maar voor snelle auto's, is ongebroken en in zijn vrije tijd pakt hij graag de sleutel en het stuur. Met zijn uitstekende marktoverzicht en tientallen individuele projecten is hij de juiste keuze voor uw IT lifecycle project.

  Scroll naar boven