VERKOOP OUDE HARDWARE VEILIG

HET KOPEN OPLOSSINGEN
VOOR GEBRUIKT

bb-net neemt hardware over van bedrijven, verhuurders en servicebedrijven. We bieden het volledige portfolio van procesadvies, logistiek, audits en datavernietiging.

Oude bedrijfshardware bevat meer dan u misschien denkt.

De verkoop van gepensioneerde IT kan waardevolle extra inkomsten opleveren voor bedrijven. Tegelijkertijd bevatten gegevensdragers vaak bedrijfsinformatie die relevant is voor de beveiliging.

De samenwerking met bb-net als IT lifecycle partner staat garant voor een professionele afhandeling van uw hardware, het gecertificeerd wissen van alle data en maakt tegelijkertijd een maximaal rendement mogelijk door de voorbereiding en verdere verwerking uit één hand. Zoals bekend komt het beste aan het einde. bb-net is de eerste Duitse processor die volledig klimaatneutraal werkt. Goed voor het milieu en goed voor jou.

money_plant_graumode

KOOP HARDWARE PRODUCTEN

bb-net neemt hardware van bedrijven, verhuurders en servicebedrijven in vrijwel elke omvang over. Afhankelijk van leeftijd en conditie zijn ook kleine aantallen mogelijk. Vooral homogene goederen met een hoeveelheid van 50 of meer krijgen hogere terugkoopprijzen.

NOTEBOOK
ultrabook
KLANT PC
WERKSTATION
DISPLAY
DIGITALE HANDTEKENING
SMARTPHONE
TABLET
SERVER
INFRASTRUCTUUR

DE JUISTE OPLOSSING VOOR UW BEHOEFTEN

Verschillende organisaties hebben net zo verschillende verwachtingen van een professionele dienstverlener. Daarom bieden wij u oplossingen die specifiek op u zijn afgestemd.

EFFICIËNTE IT-REMARKETING VOOR ORGANISATIES

OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN EN PUBLIEKE GEBIEDEN

Ein professioneller Refurbisher entlastet Sie am Ende des Lifecycles, schützt vor Datenpannen und schafft es, Verluste auszugleichen und Refinanzierung zu ermöglichen.

BEHEERDE SERVICE-UITBREIDING VOOR DIENSTVERLENERS

IT-REMARKETING-OPLOSSINGEN VOOR SYSTEEMHUIZEN

Systeemhuizen zijn een belangrijke partner voor het implementeren van digitale verandering en het waarborgen van toekomstige levensvatbaarheid. Breid uw portfolio uit met end-of-lifecycle-services met IT-remarketing en verhoog uw inkomsten.

TOEGEVOEGDE WAARDE DIENSTEN VOOR LESSOREN

EINDE-LEVENSOPLOSSINGEN VOOR HET LEASEN

Je zorgt voor moderne IT-apparatuur, efficiënte processen en de beste leasetarieven. Hoge gegarandeerde restwaarden aan het einde van de looptijd zorgen voor verdere marges en zorgen voor meerwaarde voor uw klanten.

TECHNOLOGIECENTRUM

EEN VAN DE MEEST MODERNE IT-REFURBISH CENTRA IN EUROPA

in onze Technologiecentrum Gebruikte IT is zeer welkom en absoluut veilig, zowel apparaat als gegevens. De hoge technische en organisatorische maatregelen vanuit het oogpunt van IT-beveiliging in combinatie met onze volledig speciaal ontwikkelde softwareoplossing maken ons centrum tot een van de leiders en beste in Duitsland.

GEDETAILLEERDE INFORMATIE

Leer er meer over zoals de typische Proces van de IT-aankoop werkt en hoe we u absoluut geven Data Security in verhouding tot Gegevens wissen en bieden gegevensvernietiging. Maar ook hoe u gewetensvol omgaat met gebruikte IT in de duurzame communicatie en neem MVO-rapporten op. Een uitgebreide Marktvergelijking toont je de Voordelen van bb-net, evenals de transparante prijsstelling van onze Services.

Man repareert laptop met vergrootglas

VERKLARING VAN HET IT-REMARKETING-PROCES

ALLE ONDERSTAPPEN VAN DE IT-AANKOOP GETOOND VOOR U

Het aankoopproces van gepensioneerde IT verloopt altijd volgens hetzelfde schema en wordt voortdurend geoptimaliseerd. We hebben het proces grafisch voor je samengevat en alles gedetailleerd uitgelegd.

Gegevensbeveiliging bij bb-net

ZERTIFIZIERTE DATENLÖSCHUNG & VERNICHTUNG

GEGEVENSBEVEILIGING DOOR GEAVANCEERDE PROCESSEN

bb-net verwijdert uw gegevens op een gecertificeerde, revisiebestendige en absoluut GDPR-compliant manier. We vertrouwen op high-tech in-house ontwikkelingen voor dataherkenning, dataverwijdering en datavernietiging.

GEBRUIKT HET VERSTERKT MVO

SCHRIJF DUURZAME GESCHIEDENIS

Communiceer over de resourcebesparende omgang met uw gebruikte IT en laat zien hoe u samen met bb-net het verschil kunt maken en maatschappelijke verantwoordelijkheid kunt nemen.

WERKNEMERS OUDE IT-APPARATUUR VERKOOP

BIEDEN DE PRIVÉ OVERNEMING VAN AFGEGEVEN APPARATUUR

Uw medewerker krijgt binnenkort zijn nieuwe laptop- of pc-systeem. Hij kan de vorige loyale metgezel goedkoop vervangen en deze privé blijven gebruiken. Zonder extra inspanning en tegelijkertijd gegevens veilig.

MARKTVERGELIJKING EN VOORDELEN MET ONS

DE JUISTE PARTNER VOOR UW VERVANGEN IT EN GEGEVENS

Er zijn talloze verschillen in het omgaan met buiten gebruik gestelde IT in processen, het omgaan met betrouwbaarheid, evaluatie en de belangrijke gegevensbeveiliging en het verwijderen van gegevens. Vergelijk jezelf.

TRANSPARANT VOOR U BEREKEND

FORFAITAIRE TARIEVEN VOOR IT-DIENSTEN

We bieden forfaitaire servicepakketten voor IT-remarketing, speciaal voor de IT-levenscyclus van oude apparaten en de tweede levenscyclus. Ideaal om te rekenen voor uw IT-beheer.

Niklas Maier

Niklas Maier, die industrieel ingenieur studeerde, is hoofd inkoop en significant betrokken bij de uitvoering van grote projecten.

Pas in 2017 stapte hij over van de Stuttgartse werkgever Porsche van de autosportafdeling naar bb-net. Zijn passie voor auto's, zeg maar snelle auto's, is ongebroken en in zijn vrije tijd pakt hij graag de sleutel en het stuur op. Met zijn uitstekende marktoverzicht en tientallen individuele projecten zijn hij en zijn team de juiste keuze voor uw IT-levenscyclusproject.

HET AANKOOP ONDERZOEK

ZE WETEN HET MEHR

Diese Informationen und Beiträge zum Thema könnten Sie  auch interessieren.

Scroll naar boven