HARDWARE AANKOOP VEILIG & GECERTIFICEERD

HET KOPEN OPLOSSINGEN
VOOR GEBRUIKT HET

bb-net koopt hardware van bedrijven, overheden, leasing- en systeemhuizen met individuele oplossingen. We bieden alle processecties van advies, logistiek, testen, gegevensvernietiging en verwijdering. Sinds 25 jaar!

Verkoop gebruikte hardware en geniet van volledige veiligheid en gemak.

Door verouderde IT-hardware aan te schaffen, kunnen bedrijven waardevolle extra inkomsten genereren. Tegelijkertijd bevatten gegevensdragers vaak bedrijfsinformatie die relevant is voor beveiliging.

Hoe werkt de IT-inkoop van gebruikte hardware van bedrijven?

Ons filmpje legt in amper twee minuten uit hoe je als bedrijf gemakkelijk en zorgeloos gebruikte IT kunt verkopen en iets goeds kunt doen voor het milieu en je bedrijf. Het verkopen van gebruikte pc's is nog nooit zo eenvoudig geweest als ze via bb-net te kopen!

Preview grafische uitlegvideo IT-aankoop

VERKOOP GEBRUIKTE HET

  De samenwerking met bb-net als IT lifecycle partner garandeert de professionele afhandeling van hardware en datadragers dat gecertificeerde gegevensverwijdering en gegevensvernietiging en maakt tegelijkertijd maximale restwaarden mogelijk door verwerking en Remarketing uit één hand. Apparaten of afzonderlijke onderdelen die niet kunnen worden gerecycled, worden geschonken aan het algemeen nut of worden op een gecertificeerde manier verwijderd in geval van een defect. bb-net is ook de eerste Duitse processor die wordt gebruikt werkt volledig klimaatneutraal. Goed voor het milieu en goed voor jou. Verkoop nu oude hardware en profiteer van alle voordelen.

  PRODUCTEN VOOR AANKOOP VAN HARDWARE

  bb-net neemt gebruikte hardware over van bedrijven, overheden, financiers en dienstverlenende bedrijven in vrijwel elke omvang. Afhankelijk van de leeftijd en conditie kunnen ook kleine aantallen IT-hardware worden aangeschaft. Homogene IT-apparaten met een hoeveelheid van 50 of meer bereiken hogere restwaarden.

  LAPTOP
  NOTEBOOK
  COMPUTER
  WERKSTATION
  MONITOR
  DISPLAY
  SMARTPHONE
  TABLET
  SERVER
  INFRASTRUCTUUR

  DE JUISTE OPLOSSING VOOR UW BEHOEFTEN

  Individuele aanschaf van pc-hardware: verschillende organisaties hebben net zo verschillende verwachtingen van een professionele serviceprovider. Daarom bieden we specifiek aangepaste oplossingen voor de aankoop van hardware.

  EFFICIËNTE AANKOOP VOOR BEDRIJVEN

  OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN EN PUBLIEKE GEBIEDEN

  Een professionele refurbisher ontlast u aan het einde van de levenscyclus door pc-hardware aan te schaffen, bescherming te bieden tegen datalekken en het mogelijk te maken om verliezen te compenseren en herfinanciering mogelijk te maken door hardware aan te schaffen.

  BEHEERDE SERVICE-UITBREIDING VOOR DIENSTVERLENERS

  MARKETINGOPLOSSINGEN VOOR SYSTEEMHUIZEN

  Systeemhuizen zijn een belangrijke partner voor het implementeren van digitale verandering en het waarborgen van toekomstige levensvatbaarheid. Breid uw portfolio uit met end-of-lifecycle-services met IT-remarketing en verhoog uw inkomsten.

  TOEGEVOEGDE WAARDE DIENSTEN VOOR LESSOREN

  EINDE-LEVENSOPLOSSINGEN VOOR HET LEASEN

  Je zorgt voor moderne IT-apparatuur, efficiënte processen en de beste leasetarieven. Hoge gegarandeerde restwaarden aan het einde van de looptijd door de aanschaf van pc-hardware zorgen voor verdere marges en zorgen voor meerwaarde voor uw klanten.

  Elektronisch afval dat kan worden gerecycled

  NIEUW EN ALLEEN BIJ BB-NET

  DE GREEN-IT BOX

  VOOR KLEINE EN MIDDELGROTE BEDRIJVEN MET LAGE ITEMS

  Het verkopen van gebruikte computerhardware is altijd logisch. De Green-IT Box is dé oplossing voor bedrijven die kleine hoeveelheden hardware weggooien en toch actief het duurzame Green-IT idee willen beleven. Zeker. Duurzame. Ruimtebesparend - met doos. Alle diensten inclusief logistiek, gegevensverwijdering en boxhuur voor slechts 19,90 € *.

  TECHNOLOGIECENTRUM

  EEN VAN DE MEEST MODERNE IT-REFURBISH CENTRA IN EUROPA

  in onze Technologiecentrum De aanschaf van hardware is zeer welkom en absoluut veilig, zowel het apparaat als de gegevens. De hoge technische en organisatorische maatregelen vanuit het oogpunt van IT-beveiliging gecombineerd met onze volledig speciaal ontwikkelde softwareoplossing maken ons centrum tot een van de leiders en beste in Duitsland.

  GEDETAILLEERDE INFORMATIE

  Leer er meer over zoals de typische Proces van de IT-aankoop werkt en hoe we u absoluut geven Data Security in verhouding tot Gegevens wissen en bieden gegevensvernietiging. Maar ook hoe u gewetensvol omgaat met gebruikte IT in de duurzame communicatie en neem MVO-rapportages op. Het verkopen van gebruikte pc-hardware is zeker de moeite waard! Een uitgebreide Marktvergelijking toont je de Voordelen van bb-net, evenals de transparante prijsstelling van onze Services.

  Man repareert laptop met vergrootglas

  VERKLARING VAN HET IT-REMARKETING-PROCES

  ALLE PROCESSEN VAN DE IT-AANKOOP VOOR U

  Gebruikte hardware verkopen? De verkoop van buiten gebruik gestelde IT verloopt altijd volgens hetzelfde schema en wordt voortdurend geoptimaliseerd. We hebben het proces van de aanschaf van computerhardware in een afbeelding samengevat en de aanschaf van IT-hardware uitgelegd.

  Gegevensbeveiliging bij bb-net

  GECERTIFICEERDE GEGEVENSVERWIJDERING & VERNIETIGING

  GEGEVENSBEVEILIGING DOOR GEAVANCEERDE PROCESSEN

  bb-net verwijdert uw gegevens op een gecertificeerde, auditbestendige en absoluut GDPR-compliant manier. We vertrouwen op high-tech in-house ontwikkelingen voor dataherkenning, dataverwijdering en datavernietiging. Op deze manier kunt u uw gebruikte IT-hardware veilig verkopen.

  GEBRUIKT HET VERSTERKT MVO

  SCHRIJF DUURZAME GESCHIEDENIS

  Communiceer over de resourcebesparende omgang met uw gebruikte IT en laat zien hoe u samen met bb-net het verschil kunt maken en maatschappelijke verantwoordelijkheid kunt nemen. Het is de moeite waard om uw computerhardware te verkopen.

  WERKNEMERS OUDE IT-APPARATUUR VERKOOP

  BIEDEN DE PRIVÉ OVERNEMING VAN AFGEGEVEN APPARATUUR

  Uw medewerker krijgt binnenkort zijn nieuwe laptop- of pc-systeem. Hij kan de vorige loyale metgezel goedkoop vervangen en deze privé blijven gebruiken. Zonder extra inspanning en tegelijkertijd gegevens veilig.

  MARKTVERGELIJKING EN VOORDELEN MET ONS

  DE JUISTE PARTNER VOOR UW VERVANGEN IT EN GEGEVENS

  Er zijn talloze verschillen in de omgang met buiten gebruik gestelde IT in processen, de betrouwbaarheid van de behandeling, evaluatie en de belangrijke gegevensbeveiliging en gegevensverwijdering. Vergelijk het zelf voordat u oude pc-hardware verkoopt.

  TRANSPARANT VOOR U BEREKEND

  FORFAITAIRE TARIEVEN VOOR IT-DIENSTEN

  We bieden forfaitaire servicepakketten voor IT-remarketing, speciaal voor de IT-levenscyclus van oude apparaten en de tweede levenscyclus. Ideaal om te rekenen voor uw IT-beheer.

  HET AANKOOP ONDERZOEK

   Niklas Maier

   Niklas Maier, die industrieel ingenieur studeerde, is hoofd inkoop en significant betrokken bij de uitvoering van grote projecten.

   In 2017 stapte hij over van Porsche van de autosportafdeling naar bb-net. Desalniettemin is zijn passie voor snelle auto's ongebroken en in zijn vrije tijd pakt hij graag de sleutel en het stuur op. Met zijn uitstekende marktoverzicht en tientallen individuele projecten zijn hij en zijn team de juiste keuze voor uw IT-levenscyclusproject.

   SIE VRAGEN - WIJ ANTWOORD

   Hoe werkt de IT-aankoop van gebruikte hardware?

   Maak een lijst van de hardware die u wilt remarketing. Uw refurbisher moet u kunnen adviseren over de afzonderlijke processtappen. Te beginnen met de logistiek, waarin apparaten worden uitgepakt, inclusief gps-monitoring. Tot en met de rapportage van de apparaten op basis van fabrikant en serienummer. De processor moet een aanpak bieden om de apparaten via een netwerk op te starten en zo alle datadragers en media automatisch te herkennen. Uw gegevens zijn bijzonder veilig bij het verkopen van IT. Als er ongewenste gegevens via de netwerktechnologie naar boven komen, moet u kunnen beslissen of deze op een gecertificeerde manier moeten worden versnipperd en voor verwijdering moeten worden verzonden. Besluit nu om IT te kopen en te profiteren van remarketing. Informeer gratis naar de aanschaf van pc-hardware bij het professionele bb-net!

   Welke gebruikte IT-apparaten kunnen worden verkocht?

   Alle devices die geschikt zijn voor remarketing en zijn van bekende fabrikanten als HP, Lenovo, Dell en Fujitsu. In het algemeen kan men echter zeggen dat apparaten zoals notebooks, smartphones, tablets, beeldschermen, werkstations en servers kunnen worden verkocht als gebruikte hardware voor IT- of hardware-aankopen. Alle apparaten die niet geschikt zijn voor remarketing, moeten door de verwerker gecertificeerd worden voor verwijdering; ook hier kunnen afzonderlijke componenten opnieuw op de markt worden gebracht.

   Is de aankoop alleen voor oude apparaten?

   Leeftijd heeft een grote invloed op de waarde van remarketing. Nieuwe activa zoals laptops, pc's, TFT's en werkstations, evenals gebruikte apparaten van bekende fabrikanten zijn geschikt om IT-hardware aan te schaffen. Deze kunnen bijvoorbeeld afkomstig zijn van korte termijn verhuur, maar ook van gebruikte hardware met een lange gebruiksperiode. Als vuistregel geldt dat als u oude hardware wilt verkopen, de apparaten niet ouder mogen zijn dan tien jaar. Het kopen van computerhardware is ook de moeite waard voor apparaten die niet erg nieuw zijn.

   Is het zelfs de moeite waard om gebruikte apparatuur te verkopen?

   In tegenstelling tot de IT-aankoop is de pure verwijdering niet alleen financieel onaantrekkelijk, maar vervuilt het ook het milieu. Er zijn bedrijven die hardware aankopen online aanbieden, maar je moet achteraf hoge kortingen verwachten. Bij remarketing via een geaccrediteerde refurbisher staat de volledige korting al vast bij het indienen van de aanbieding. Daarnaast behoudt u de controle over uw datadragers en wat ermee moet gebeuren. Conclusies over uw bedrijf via een remarketingapparaat zijn volkomen onmogelijk.

   Wat gebeurt er met de gegevens op printers, faxapparaten, mobiele telefoons of smartphones?

   Met name afgedankte apparaten bevatten vaak gevoelige gegevens die niet in verkeerde handen mogen vallen. Een eenvoudige verwijdering is hier zeker niet voldoende. Vooral mobiele telefoons en smartphones veranderen datadragers en mogen niet worden doorverkocht zonder te worden verwijderd. Het schone procesgedeelte van het verwijderen van gegevens is hier essentieel. Bij aanschaf of remarketing van IT bij een professionele refurbisher, moeten deze devices een schoon proces doorlopen dat wordt aangestuurd door de software via het netwerk.

   Waarom is gegevensbescherming zo belangrijk?

   Elke dag wordt wereldwijd 2,5 miljard gigabyte aan data gegenereerd. Iedereen die zich een datalek veroorlooft, oogst aanzienlijke reputatieschade en hoge boetes. Overtredingen van de verplichtingen onder art. 33, 34 AVG kunnen door de toezichthoudende autoriteit worden bestraft met een boete van maximaal tien miljoen euro of twee procent van de jaaromzet die wereldwijd wordt behaald. Gegevensbescherming heeft de hoogste prioriteit - ook op het gebied van aansprakelijkheid. Veilige detectie, verwijdering of vernietiging van gegevensopslagmedia is een centraal element van IT-herstel.

   Gratis wit papier voor jou.

   HET REMARKETING
   VOOR BEDRIJVEN

   Hoe u als bedrijf de juiste IT-remarketingpartner kiest om succesvol en duurzaam te zijn. 

   Whitepaper IT Remarketing Pounded Data
   Scroll naar boven