Inkoop, logistiek, gegevensverwijdering voor gebruikte IT

bb-net koopt hardware van bedrijven, overheden, financiers en systeemhuizen met individuele oplossingen. We bieden alle processecties in IT-acquisitie van consulting, logistiek, testen, gegevensvernietiging en verwijdering.

Koop Logistiek Bbnet

Alle IT-aankoopdiensten gratis.
Tegelijkertijd hoge veiligheid en eerlijke marktprijzen.

Gratis advies
Rollback concept, projectproces of integratie in een duurzaamheidsconcept. Ondersteuning voor uw bedrijf.

Gratis afhalen ✓
Alle hardware in heel Duitsland wordt gratis bij u opgehaald en zelfs uitgepakt. Alles wordt meegenomen.

Gratis gegevensverwijdering ✓
Met blancco-software die is goedgekeurd door BSI, is het verwijderen van gegevens GDPR-compatibel. Alle labels zijn ook verwijderd.

Gratis vernietiging ✓
Defecte harde schijven, tapes, tapes en media worden met hoge veiligheid versnipperd met gecertificeerde shredders.

Gratis verwijdering ✓
Alles dat de tweede cyclus niet haalt, wordt op de juiste manier afgevoerd als een gecertificeerd gespecialiseerd bedrijf.

Gratis CO2-certificaat ✓
Uw ecologische acties worden beloond. Op verzoek ontvangt u een certificaat met de uitstoot die voor uw goede daad is bespaard.

Onmiddellijke betaling van inkomsten ✓
Na optische en technische tests ontvangt u een transparante evaluatie. De betaling wordt direct gedaan bij de IT-aankoop.

VERKOOP GEBRUIKTE HET  Preview grafische uitlegvideo IT-aankoop

  HET AANKOOP: WIJ VERWERKEN ALLE IT-PRODUCTEN

  LAPTOP
  NOTEBOOK
  COMPUTER
  WERKSTATION
  MONITOR
  DISPLAY
  SMARTPHONE
  TABLET
  SERVER
  INFRASTRUCTUUR

  ONZE IT-AANKOOP BIEDT DE JUISTE OPLOSSING VOOR UW BEHOEFTEN

  Door IT in te kopen, neemt bb-net gebruikte hardware over van bedrijven, overheden, financiers en dienstverlenende bedrijven in vrijwel elke omvang. Afhankelijk van de leeftijd en conditie zijn ook kleine aantallen mogelijk bij aanschaf van IT-hardware. Met name homogene IT-apparaten met een hoeveelheid van 50 of meer halen hogere restwaarden. Door verouderde IT-hardware aan te schaffen, kunnen bedrijven waardevolle extra inkomsten genereren. Tegelijkertijd bevatten gegevensdragers vaak bedrijfsinformatie die relevant is voor de beveiliging. De samenwerking met bb-net als IT lifecycle partner bij IT-aankoop garandeert de professionele afhandeling van hardware en datadragers die gecertificeerde gegevensverwijdering en gegevensvernietiging en maakt tegelijkertijd maximale restwaarden mogelijk door verwerking en Remarketing uit één hand. Apparaten of afzonderlijke onderdelen die niet kunnen worden gerecycled, worden geschonken aan het algemeen nut of worden op een gecertificeerde manier verwijderd in geval van een defect. bb-net is ook de eerste Duitse processor die wordt gebruikt werkt volledig klimaatneutraal. Goed voor het milieu en goed voor jou. Verkoop nu oude hardware en profiteer van alle voordelen.

  COMPANY
  OPENBARE FACILITEITEN

  SYSTEEM HUIS
  IT-DIENSTVERLENER

  LEASING AANBIEDER
  IT-FINANCIEREN

  GREEN-IT DOOS
  KLEINE CIJFERS

  Technologiecentrum van bovenaf

  TECHNOLOGIE CENTRUM

  De hoge technische en organisatorische maatregelen vanuit het oogpunt van IT-beveiliging in combinatie met onze volledig speciaal ontwikkelde softwareoplossing maken ons centrum in IT-inkoop een van de leiders en beste in Duitsland.

  GEDETAILLEERDE INFORMATIE

  Leer er meer over zoals de typische Proces van de IT-aankoop werkt en hoe we u absoluut geven Data Security in verhouding tot Gegevens wissen en bieden gegevensvernietiging. Maar ook hoe u gewetensvol omgaat met gebruikte IT in de duurzame communicatie en neem MVO-rapportages op. Het verkopen van gebruikte pc-hardware is zeker de moeite waard! Een uitgebreide Marktvergelijking toont je de Voordelen van bb-net, evenals de transparante prijsstelling van onze diensten.

  BB-NET IT AANKOOP
  DE PROCESSTROOM

  GEGEVENS VERWIJDEREN
  DATA VERNIETIGING

  HANDEL DUURZAAM
  EN COMMUNICEREN

  IT-APPARATUUR
  VERKOOP VAN WERKNEMERS

  Scroll naar boven