BB-NET MEDIA GMBH

IMPRESSUM

Een dynamisch en creatief bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de IT-industrie. Gelegen met een speciaal gebouwd technologiecentrum in het hoofddal van Schweinfurt.

COMPANY

Bedrijf: bb-net media GmbH
Straat: Lissabonstraat 4
Locatie: 97424 Schweinfurt
Land: Duitsland

Tel: + 49 (0) 9721 64694 0
Fax: +49 (0) 9721 64694 30

E-mail: [e-mail beveiligd]

AANSPRAKELIJKHEID

Directeur: Michael Bleicher
Registerrechtbank: districtsrechtbank Schweinfurt
Inschrijving in het handelsregister: HR B nr.: 3873
BTW-nummer: DE 216841228

Afvoerregister van oude apparatuur:
WEEE-reg. Nr. DE 44966278

Verantwoordelijk voor de inhoud volgens § 18 paragraaf 2 van het Staatsmediumverdrag:
Michaël Bleicher

PRIVACY

Als u vragen heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens, kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming. Andreas Pohl en zijn team staan ​​voor u klaar als aanspreekpunt, ook bij informatieverzoeken, suggesties of klachten.

E-mail: [e-mail beveiligd]

LINKEN

Links naar onze aanwezigheid op internet moeten zo worden ingesteld dat de startpagina wordt opgeroepen. De integratie in frames van andere websites is niet toegestaan.

KRUISVERWIJZINGEN / LINKS

Kruisverwijzingen ("links") naar de inhoud van andere providers werden gecontroleerd toen de link voor het eerst werd geplaatst om te zien of ze aanleiding konden geven tot civiele of strafrechtelijke aansprakelijkheid. Het kan echter niet worden uitgesloten dat de inhoud later door de respectieve providers wordt gewijzigd. We controleren de inhoud niet constant op veranderingen die aanleiding kunnen geven tot nieuwe verantwoordelijkheden. Als u van mening bent dat de gelinkte externe pagina's in strijd zijn met de toepasselijke wetgeving of anderszins ongepaste inhoud bevatten, laat het ons dan weten.

COPYRIGHT

Alle inhoud van onze website is auteursrechtelijk beschermd. Tekst, afbeeldingen, foto's of andere inhoud mogen niet voor enig ander doel worden gebruikt zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. De rechten van alle genoemde merken en labels behoren toe aan de respectievelijke eigenaren.
Scroll naar boven