EFFICIËNTE IT-REMARKETING VOOR ORGANISATIES

WE KOPEN
GEBRUIKT HET

Een professionele refurbisher ontlast u aan het einde van de levenscyclus, beschermt vóór datalekken en beheert Compenseer verliezen en maak herfinanciering mogelijk. 

bb-net helpt bedrijven al 25 jaar en aanbestedende diensten aan het einde van de IT-levenscyclus en creëert tegelijkertijd een meerwaarde.

er is het AVG (Privacy) Allereerst. We bieden een uitgebreide Oplossingsconcept van verzameling, audit, gegevensvernietiging, verwerking en Marketing. Dat kunnen we ook Diensten goedkoper en veiliger doe alsof je jezelf bent. Wij adviseren u kosteloos, tot het einde van de levensduur Integreer processen naadloos, maar ook naar Uw voorbeeldige aanpak in MVO-rapporten en duurzame communicatie te representeren. 

teaser bedrijf

TOEGEVOEGDE WAARDE VOOR ORGANISATIES

Verluste
gecompenseerd door afschrijving

Herfinanciering
nieuwe IT-hardware uitvoeren

Entlastung
de IT-afdeling door middel van procesuitbesteding

AVG (Privacy)
door de gegevens te verwijderen en te vernietigen

Milieuvriendelijk
Herstel en
beschikbaarheid

bb-net procesgrafiek

De IT-aankoop Procede

Het aankoopproces volgt altijd hetzelfde schema en is onderverdeeld in Primair en secundair proces. We hebben dit proces voor u samengevat in de afbeelding. Alle Details en meer informatie is beschikbaar met één klik op de onderstaande knop.

OUDE APPARATEN VERKOPEN

Verkoop uw gebruikte IT aan bb-net. Afhankelijk van leeftijd en staat zijn ook kleine aantallen mogelijk. Vanaf 50 stuks zijn hoge marktprijzen te behalen met homogene goederen.

• Tweedehands Laptops
• Tweedehands monitors
• Tweedehands server
• Tweedehands printer
• Tweedehands Mobiele telefoons en tablets
• Gebruikte items accessoires
• Tweedehands schijf

DE TECHNOLOGIE CENTRUM

In ons technologiecentrum is gebruikte IT zeer welkom en absoluut veilig, zowel de apparaten als hun gegevens. De hoge technische en organisatorische maatregelen vanuit het oogpunt van IT-beveiliging in combinatie met onze volledig speciaal ontwikkelde softwareoplossing maken de onze Centreren tot een van de toonaangevende en beste in Duitsland.

Wilt u onze spannende gebieden van dichtbij bekijken? Maak een afspraak voor een bezoek.

technologiecentrum van bovenaf

HET IS SAFE

Onjuist onderhoud van backups en oude gegevensdragers zorgt voor hoge veiligheidsrisico's en onvrijwillige overtredingen van de AVG (Privacy).  
Bij zeer gevoelige data speelt de veiligheidsfactor een centrale rol zodra deze uw bedrijf verlaat. de Gegevensvernietiging wordt uitgevoerd door geselecteerde, opgeleide specialisten op een speciaal beveiligingsgebied. Alle gebouwen zijn VDS-alarmbeveiligd, videobewaking en toegangscontrole. Vrijwillige IT-beveiligingsaudits hebben ons bevestigd dat de algehele IT-beveiliging meer dan gemiddeld 96% hoog is. Speciaal voor het remarketingproces is een 3-stappen ontwikkeld veiligheidsconcept Entwickelt. Door de software in eigen huis te ontwikkelen, hebben we een eersteklas, zeer veilig systeem gecreëerd. BSI-compatibel, gecertificeerd en volgens Duits (DIN 66399) en internationaal (ISO / IEC 21964-2) Beveiligingsnormen.

HET IS DUURZAME

Maximale remarketing en het inbrengen van uw oude ITgecombineerd met professionele recycling kan veel goeds doen. 

Hergebruik, zogenaamd visfuik, reserveonderdelen Klimaat en milieu. Het creëert een Reductie van CO2Uitstoot door geen nieuwe eenheid te vervaardigen en te verkopen. u besparen sich Energie door nieuw te gebruiken energiezuinige hardware. Je ondersteunt actief de Circulair-Economie en indirect ook onderwijs omdat bb-net steunen verschillende IT-hulpprojecten en bevordert ook het creëren van gelijke kansen 

Bovendien heb je via uw besparing van hulpbronnen Omgaan met IT een positief effect voor klanten en leveranciers. Bind dit in de jouwe MVO-concept een. Communiceer uw goede daden via PR- en marketingafdeling. Je kunt overigens ook doelen behalen zoals de Sustainable Development Goals.  

Gratis advies
Rollback concept, projectproces of integratie in een duurzaamheidsconcept. Ondersteuning voor uw bedrijf.

Gratis afhalen ✓
Alle hardware in heel Duitsland wordt gratis bij u opgehaald en zelfs uitgepakt. Alles wordt meegenomen.

Gratis gegevensverwijdering ✓
Met blancco-software die is goedgekeurd door BSI, is het verwijderen van gegevens GDPR-compatibel. Alle labels zijn ook verwijderd.

Gratis vernietiging ✓
Defecte harde schijven, tapes, tapes en media worden met hoge veiligheid versnipperd met gecertificeerde shredders.

Gratis verwijdering ✓
Alles dat de tweede cyclus niet haalt, wordt op de juiste manier afgevoerd als een gecertificeerd gespecialiseerd bedrijf.

Gratis CO2-certificaat ✓
Uw ecologische acties worden beloond. Op verzoek ontvangt u een certificaat met de uitstoot die voor uw goede daad is bespaard.

Onmiddellijke betaling van inkomsten ✓
Na optische en technische tests ontvangt u een transparante evaluatie. De betaling wordt direct uitgevoerd.

Alle diensten gratis voor u.
Contact nu.    Scroll naar boven