WIJ KOPEN HET VERVANGEN

AANKOOP VAN PRINTER: WIJ ACCEPTEREN GEBRUIKTE PRINTERS

Bij ons verkoopt u als bedrijf uw gebruikte en afgedankte printers en oude apparaten. Onze printeraankoop is absoluut zorgeloos voor u: verzameling, gegevensverwijdering en uiterst eerlijke marktinkoopprijzen inbegrepen.

Wat te doen met oude printers Wij bieden de oplossing met onze printeraankoop

Of het nu gaat om inkjet, laserprinter of multifunctionele apparaten: wij kopen uw gebruikte en buiten gebruik gestelde printsystemen, oude apparaten en resterende voorraad voor remarketing - hetzij binnen een project met andere IT-apparaten of alleen printers, laserprinters en multifunctionele apparaten van alle merken zoals Epson, HP, Ricoh en Co.

Wij nemen graag het transport met verpakking over en verwijderen de gegevens op het interne geheugen. Daarnaast ontvangt u na aanschaf van de printer een uitgebreide en volledige rapportage. De restwaarden worden uitbetaald na een volledige audit en remarketing.

Meer dan alleen een printer kopen

U kunt bij ons niet alleen uw zakelijke printsystemen verkopen, maar ook het gehele assortiment IT-producten zoals laptops, kopieerapparaten, computers, beeldschermen, werkstations en servers. Wij zijn uw inkoopspecialist voor uw IT-omgeving.

Teaser voor hardwareprinter

Aankoop van verdere zakelijke IT

Scroll naar boven