ONZE KANSEN

WE ZIJN KLAAR
VOOR NIEUW

U ook? Een nieuwe kleur in uw professionele leven kan nieuwe horizonten openen. Word onderdeel van een geweldige visie en ga met ons mee op een buitengewone reis

Een nieuwe kleur in je leven zou je goed staan!
Geel is de vreugde in ons bedrijf en blauw staat voor betrouwbaarheid en professionaliteit. Zoals bekend wordt dit groen, de visie van bb-net - goed doen voor het milieu. Bent u geïnteresseerd om uw vaardigheden en ideeën bij te dragen aan ons bedrijf? Alle actuele vacatures vind je hier. Als de juiste voor u er niet is, kijken we ernaar uit om uw speculatieve sollicitatie op elk moment te ontvangen.

werknemer talent zoeken

BEGINNERS EN ERVAREN

Ben je klaar voor de eerste training of een oude rot die weet wat je moet doen?

STUDENTEN

Het professionele leven ligt nog voor je. Breng de theorie in praktijk.

LEERLING

Doe je eerste ervaring op als stagiair en ontdek je talenten.

TE LEREN KENNEN

Laten we samen de mogelijkheden van de moderne wereld gebruiken. De eenvoudigste manier om dit te doen, is via een videogesprek. U heeft geen extra software nodig. Met een link, de webbrowser en een webcam zit je er bijna middenin. We beantwoorden graag uw vragen over de functie en het proces.

Maak kennis met videocall

CURSUS

Na ontvangst van uw sollicitatie stuurt onze HR-afdeling u op korte termijn een ontvangstbevestiging per e-mail.
De aanvraag wordt binnen een week gecontroleerd door de afdeling HR en de verantwoordelijke afdelingshoofden.
Als je sollicitatie overeenkomt met de geadverteerde functie, nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een gesprek - persoonlijk of via een videogesprek. Is het eerste gesprek geslaagd, dan kan er een kennismakingsdag volgen. Als beide partijen overtuigd zijn, zijn we bijna op de goede weg.
Als alle randvoorwaarden zijn opgehelderd, nodigen we je nogmaals uit om persoonlijk de arbeidsovereenkomst en andere documenten te ondertekenen.

VRAGEN

Onze HR-afdeling zal in overleg met de respectievelijke afdelingshoofden uw geschiktheid voor de geadverteerde functie controleren. Indien jouw vaardigheden en kennis geschikter zijn voor een andere vacature binnen ons bedrijf, dan zullen wij jou, in overleg met jou, ook voor deze functie in aanmerking nemen. Meer informatie over het gebruik van persoonsgegevens door bb-net vindt u in ons Privacy informatie.

Alle verzonden persoonlijke gegevens zijn onderworpen aan gegevensbescherming en worden vertrouwelijk behandeld. Uw aanvraag wordt opgeslagen in een afgeschermde ruimte in ons interne systeem waartoe alleen het bedrijfs- en afdelingsmanagement en de personeelsafdeling toegang hebben.

Stuur ons uw sollicitatie uitsluitend via het online formulier en dus digitaal. Idealiter ontvangen we uw documenten in één pdf-document. Deze moet een begeleidende brief met foto, een actueel curriculum vitae, benodigde certificaten en alle belangrijke certificaten bevatten. Zodat we een zo goed mogelijk beeld van u kunnen krijgen.

Onze vacatures zijn altijd up-to-date Als er individuele functies over een langere periode staan, kan het zijn dat wij de functie al hebben ingevuld maar op zoek zijn naar meer medewerkers in de buurt.

WAT WE MET U DOEN
BIEDEN ALS WERKGEVER

We willen niet alleen eisen aan je stellen, maar bieden je ook veel als werkgever.

Je vraagt ​​je af wat Op de volgende pagina leest u meer.

Katja Ziegler

Katja Ziegler
+49 9721 64 69 - 454
bewerbung@bb-net.de

CONTACTPERSOON

Vragen over een functie of het sollicitatieproces?

Wij helpen u graag met uw aanvraag.

Sonja Bleicher - personeel

Sonja Bleicher
+49 9721 64 69 - 454
bewerbung@bb-net.de

AANVRAAG, GEDAAN, GAAN!

Ook in ons aanmeldingsproces besteden we aandacht aan duurzaamheid. Gebruik daarom het online formulier voor uw aanvraag.

  AANVRAAG VOOR:  Degenen gemarkeerd met een * zijn verplicht.  Max. 2.5 MB per bestand. Alleen pdf-, jpg- en png-bestanden.

  Toestemmingsverklaring voor opname in de aanvragerspool

  Als mijn sollicitatie voorlopig niet succesvol is, ga ik ermee akkoord dat bb-net media GmbH mijn persoonlijke gegevens deelt, die ik heb meegedeeld als onderdeel van het hele sollicitatieproces (bijvoorbeeld in een begeleidende brief, curriculum vitae, certificaten, sollicitatiegesprekken), over het einde van de specifieke Ik stem ermee in dat het bedrijf deze gegevens gebruikt om later contact met mij op te nemen en de sollicitatieprocedure voort te zetten als ik in aanmerking kom voor een andere functie. Ik kan deze toestemming op elk moment intrekken. In dat geval worden mijn gegevens onmiddellijk verwijderd in overeenstemming met de bepalingen in onze informatie over gegevensbescherming voor sollicitanten.

  Ja, ik ben het ermee eens.Nee, ik ben het er niet mee eens

  GermanEnglishFrenchItalian
  Scroll naar boven